Copywriting uitbesteden

copywriting-uitbesteden

Een pakkende tekst schrijven die ook nog aan de algoritmes van Google denkt, we begrijpen dat dit overweldigend kan zijn. Jouw ideeën die je in je hoofd hebt vervolgens helder op papier zetten kan soms dagen duren. Deze tijd wil je natuurlijk nuttiger kunnen besteden.  Jouw copywriting uitbesteden aan Copywritings is daarom een verstandige keuze!

Waarom een SEO copywriter?

Google kijkt naar wel honderd verschillende factoren om te bepalen wie hoog in de zoekresultaten getoond wordt. De belangrijkste: goede content! Google weet als geen ander goede content te onderscheiden van slechte content. Jij wilt natuurlijk in de eerste categorie vallen. Het Google-algoritme is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Hierdoor snapt het precies of de tekst logisch opgebouwd en samenhangend is. Daarnaast beloont Google websites met een lage bounce rate, waardoor je lezers vasthouden essentieel is. Met het uitbesteden van jouw copywriting tik je alle eisen af, zodat jouw organisch verkeer zal stijgen.

Voordelen copywriting uitbesteden

 1. Een foutloze tekst die direct op je website geplaatst kan worden
 2. Jij kunt je focussen op de belangrijkste taken
 3. Een hogere autoriteit van de website
 4. Een omzetstijging
 5. Betere ranking in zoekmachines
 6. Vertrouwen creëren bij prospects

Soorten SEO copywriting

Als website of webshop eigenaar wil je natuurlijk de kansen van SEO benutten. Copywritings kan SEO copywriting op verschillende manieren voor jouw inzetten.

SEO website copy uitbesteden

We zien het helaas vaak genoeg voorkomen, een prachtige website met maar 100 woorden tekst. Naast dat dit kan afschrikken voor jouw bezoekers kan Google lastig bepalen wat jouw bedrijf precies doet. Een goede SEO website copy heeft dus veel meer body en zorgt ervoor dat jouw klanten je kunnen vinden in de zoekmachines.

SEO producttekst uitbesteden

Met een productpagina die SEO proof is, vinden klanten jouw producten makkelijker. Copywritings verwerkt alle zoekwoorden waar mensen op zoeken in jouw productpagina. Een goede productpagina is pakkend, maar bevat ook genoeg relevante keywords.

SEO blog copywriting uitbesteden

Met een blog kun je over het algemeen het makkelijkst scoren in Google. Waar je bij een productpagina moet oppassen dat je niet te veel woorden schrijft kan een blog niet lang genoeg zijn. Blogs zijn de ideale manier om veel verkeer binnen te halen en een echte autoriteit te worden in jouw markt.

SEO landingspagina copywriting uitbesteden

Wil je een pagina schrijven die gebruikt gaat worden als pagina waar mensen op landen na het klikken op bijvoorbeeld een Google-advertentie? Dan heb je een goede SEO-landingspagina nodig. Google kijkt niet alleen naar de kwaliteit van je advertentie, maar ook naar de kwaliteit van de tekst. Voordat je een Google Ads campagne opzet is het dus enorm belangrijk dat je aandacht besteedt aan copywriting. Hoe beter je tekst op de landingspagina is, hoe hoger je kwaliteitsscore in Google Ads. Dit leidt tot een lagere kosten per klik.

Onderdelen van goede SEO tekst of SEO pagina

Een goede SEO tekst houdt zich niet specifiek bezig leesbaarheid, maar vooral met de algoritmes van Google. Een goede SEO tekst van Copywritings bevat deze onderdelen:

 • De juiste keuze in het hoofdzoekwoord
 • Aanvullende zoekwoorden en synoniemen
 • Een logische volgorde in H1, H2 etc.
 • Het zoekwoord vermelden in de url
 • Geoptimaliseerde alt-tags voor elke afbeelding
 • Optioneel: Interne links naar andere pagina’s en externe links naar overige websites

Copywriting uitbesteden bij Copywritings

Wil je geen gedoe en jouw copywriting uitbesteden aan een betrouwbaar copywriting bureau? Dan ben je aan het juiste adres. Copywritings schrijft dagelijks pakkende website copy’s, blogs, productomschrijvingen en meer! We doen een gedegen onderzoek naar jouw doelgroep, bepalen de juiste zoekwoorden en komen met een prachtig eindresultaat. Binnen no-time, zonder gedoe. Wij hebben een breed scala aan getalenteerde tekstschrijvers met enorm veel interesses en kennis. Hierdoor kunnen we je altijd koppelen aan een copywriter die bij je past. Door onze jarenlange ervaring weten we wat er voor nodig is om tot een fantastisch eindresultaat te komen. Ben je benieuwd geworden? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *