Wij zijn jouw freelance copywriter!

Copywriting op het hoogste niveau, dat is wat wij leveren. Wij zijn jouw flexibele, transparante en creatieve partner. Met getalenteerde freelance copywriters leveren we hoogstaand werk af. Of het nu gaat om een pakkende website tekst, een productomschrijving of SEO-gerichte blog, wij weten wat scoort. 

5/5
freelance-copywriter

Freelance copywriters van Copywritings.

Op jouw website wil je waardevolle informatie aanbieden waar jouw klanten echt wat aan hebben. Toch kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent met bijvoorbeeld je websitetekst, productpagina of social media posts. 

Het schrijven van goede content is lastig en kan daarnaast veel tijd in beslag nemen. Denk daarom eens na over het inhuren van een freelance copywriter. Een freelance copywriter van Copywritings kun je inschakelen voor verschillende opdrachten en neemt je zorgen uit handen.

Volledige ontzorging van jouw content.

Als tekstbureau kunnen we jouw bedrijf volledig ontzorgen als het om content gaat. Niet alleen schrijven we jouw content, we denken ook graag met je mee.

Naadloze integratie in jouw workflow.

Onze flexibele werkwijze en op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat de overgang van jouw ideeën naar professionele teksten moeiteloos verloopt.

Altijd gecheckt door een redacteur.

Jouw teksten worden bij ons altijd zorgvuldig gecheckt door een ervaren redacteur. Zo ben je verzekerd van foutloze en professioneel geredigeerde content, elke keer weer.

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

0 +
Tevreden klanten, gevestigd over de hele wereld.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Wat doet een freelance copywriter?

Een pakkende tekst draagt bij aan het ontwikkelen van de naamsbekendheid van jouw bedrijf en uiteindelijk ook aan de omzet. Voor het laten schrijven van jouw content kun je een freelance copywriter inhuren! Zo schrijft een freelance copywriter website teksten zoals een landingspagina, website teksten of een blog. Onze freelance copywriter doet altijd eerst grondig onderzoek naar het onderwerp waarover hij of zij schrijft. Dit kan marktonderzoek zijn, informatie over een product of dienst, of algemeen achtergrondonderzoek naar een bepaald onderwerp. Zo weet je zeker dat de teksten jouw doelgroep aanspreken en doen wat ze moeten doen. Freelance copywriters kunnen jou hierin eenmalig ondersteunen of voor langere tijd. Zo ben je niet gebonden aan een vast contract en betaal je alleen voor het opgeleverde werk. 

freelance-copywriter-uitbesteden

Content die SEO-proof én pakkend is.

Je wilt natuurlijk alles uit je webpagina’s halen. Een freelance copywriter die expert is op het gebied van SEO weet als geen ander welke zoekwoorden populair zijn in jouw markt. De freelance copywriters bij Copywritings zijn allemaal op de hoogte van de beste manieren om SEO keywords in jouw teksten te verwerken. Door deze specifieke woorden in de teksten te verwerken, begrijpen zoekmachines beter waar je webpagina over gaat. Het gevolg hiervan is dat je website meer gratis organisch verkeer aantrekt en uiteindelijk van websitebezoekers vaste klanten maakt. Door een ervaren freelance copywriter van Copywritings in te huren weet je dat iemand die gespecialiseerd is in SEO aan de slag gaat met jouw teksten.

Een tekst schrijf je niet alleen voor de zoekmachines, maar juist voor jouw specifieke doelgroep en er moet dus worden ingespeeld op hun gevoel. Het is dan belangrijk dat er gebruik wordt gemaakt van een passende schrijfstijl. Wil je juist een formele of informele toon op je website? Een freelance copywriter houdt bij het schrijven van een tekst rekening met jouw doelgroep. Wanneer er namelijk niet een juiste schrijfstijl wordt toegepast kan dit mensen die je website bezoeken afschrikken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Meer weten of de juiste tone of voice gebruiken?

seo-copywriter

De voordelen van een freelance copywriter.

Heb je een freelance copywriter nodig? Dat begrijpen we! Door het inhuren van een copywriter houd je zelf meer tijd over voor andere taken. Daarnaast worden je teksten geschreven door iemand met kennis over SEO en die weet hoe in te spelen op de behoeften van een klant.

Het inhuren van een freelance tekstschrijver kan handig zijn als je geen eigen tekstschrijvers in dienst hebt of een extra handje hulp kunt gebruiken. Iedere website of webshop bestaat uit een ander soort content. Bij de ene website ligt de focus op het publiceren van interessante blogs, terwijl voor de andere website adverterende teksten van belang zijn om producten te promoten. Laat deze opdrachten over aan een freelance tekstschrijver die ervaring heeft met SEO. Bij Copywritings kun je een freelance copywriter inhuren, we stemmen gezamenlijk af welke soort teksten er nodig zijn voor het verbeteren van jouw website. Dagelijks houden wij ons bezig met het schrijven van website copy’s, blogs, social media content en nog veel meer!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Hoe gaan we voor je aan de slag?

In overleg met elkaar worden de wensen en mogelijkheden van een opdracht besproken. Vervolgens wordt een ervaren copywriter gekoppeld aan de opdracht. De freelance copywriter doet een onderzoek naar de doelgroep en relevante zoekwoorden. Ontdek hier het belang van zoekwoorden onderzoek. Daarna wordt de geschreven tekst grondig gecontroleerd voordat we deze opleveren. De tekst wordt aangeboden aan jou ter goedkeuring en je kunt feedback geven, zodat de tekst aansluit op jouw wensen en verwachtingen. Tot slot wordt eventuele feedback nog in de tekst verwerkt door de freelance copywriter. Zo garanderen we een tekst waar jij en je klanten van zullen smullen!

freelance-schrijven

Zo gaan wij voor jou aan de slag.

Onze succesvolle werkwijze.

Wij begrijpen dat elke klant en elk project uniek is. Onze belofte? Een heldere aanpak op maat gemaakt voor jou. Zo zorgen we samen voor teksten die niet alleen jou, maar vooral ook jouw doelgroep aanspreken. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Zodra je contact met ons opneemt, gaan we direct aan de slag om jouw wensen en ideeën te begrijpen. Wat zijn jouw verwachtingen?

Samen duiken we dieper in het project. Wat wil je bereiken met de tekst? Wie is je doelgroep? Alle nuances worden besproken om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Via een online formulier krijgen we een nog duidelijker beeld. Hier kun je alles invullen wat je in de tekst terug wilt zien, van stijl tot specifieke eisen.

Na de briefing ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Ga je akkoord? Dan kun je rekening houden met een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Heb je meer haast? Geen zorgen, met onze spoedlevering heb je de teksten al binnen 48 uur in handen.

Dan is het tijd voor het echte werk. Onze ervaren copywriters gaan aan de slag met jouw teksten. Ze doen uitvoerig onderzoek naar jouw branche en jouw doelgroep om zo gerichte content te schrijven die doet wat ‘ie moet doen! Je project is niet alleen in de handen van ervaren copywriters, maar krijgt ook de goedkeuring van onze redacteuren.

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Na de oplevering van de tekst heb je de mogelijkheid om feedback te geven. Eventuele aanpassingen? Die voeren we graag voor je door. En het mooie is: je ontvangt altijd één kosteloze revisie. De opdracht is pas afgerond wanneer jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Freelance copywriter van Copywritings.

Een freelance copywriter helpt dus bij het schrijven van content voor jouw website in de vorm van bijvoorbeeld een productpagina, een blog of elke andere soort tekst. Door dit over te laten aan een ervaren freelance copywriter ontvang je teksten die SEO proof zijn, een passende schrijfstijl hebben en logisch én samenhangend zijn. 

Copywritings is jouw betrouwbare partner en staat voor je klaar op momenten dat jij een freelance copywriter nodig hebt. Je zit dus nergens aan vast! Onze breed georiënteerde tekstschrijvers weten fantastische teksten op te leveren naar de wensen van jou als klant. Graag de handen ineenslaan met Copywritings? Neem vooral contact met ons op en laten we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Wij zijn Copywritings.

We staan er mee op en we gaan er mee naar bed, copywriting zit dan ook echt in ons bloed. Ons werk stopt nooit, want zelfs na oplevering informeert, inspireert en overtuigt het dagelijks duizenden mensen die onze teksten lezen. We gaan dan ook voor niets minder dan perfect.

Maar… het is niet voldoende om enkel een boeiend verhaal te vertellen. Dat verhaal moet ook gevonden worden. Daarom gaan we verder dan alleen copywriting. We bieden ook SEO trajecten aan die ervoor zorgen dat jouw merk gevonden wordt in de zoekresultaten.

landingspagina-over-ons-copywritings

    Get In Touch

      Get In Touch