Wij zijn jouw freelance schrijver!

Copywriting op het hoogste niveau, dat is wat wij leveren. Wij zijn jouw flexibele, transparante en creatieve partner. Met getalenteerde freelance schrijvers leveren we hoogstaand werk af. Of het nu gaat om een pakkende website tekst, een productomschrijving of SEO-gerichte blog, wij weten wat scoort. 

5/5
freelance-schrijven

Freelance schrijven door onze ervaren copywriters.

Je website is jouw online visitekaartje en moet daarom goed zijn. En eigenlijk zelfs een stapje meer dan dat. Verkoop je producten? Dan moeten je productpagina’s overzichtelijk zijn en precies bij de doelgroep aansluiten. Of lever je diensten? Dan moet de klant op een informatieve, maar creatieve manier hierover worden geïnformeerd. Het schrijven van goede content kan een tijdrovende en lastige klus zijn. Veel ondernemers laten deze taak daarom links liggen, en vergeten het belang van goede teksten. Gelukkig weten we bij Copywritings alles over freelance schrijven.

Volledige ontzorging van jouw content.

Als tekstbureau kunnen we jouw bedrijf volledig ontzorgen als het om content gaat. Niet alleen schrijven we jouw content, we denken ook graag met je mee.

Naadloze integratie in jouw workflow.

Onze flexibele werkwijze en op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat de overgang van jouw ideeën naar professionele teksten moeiteloos verloopt.

Altijd gecheckt door een redacteur.

Jouw teksten worden bij ons altijd zorgvuldig gecheckt door een ervaren redacteur. Zo ben je verzekerd van foutloze en professioneel geredigeerde content, elke keer weer.

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

0 +
Tevreden klanten, gevestigd over de hele wereld.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Wat is freelance schrijven?

Bij Copywritings is freelance schrijven onze passie. Of het nu over social media copywriting, productpagina’s, website teksten of creatieve blogs gaat, wij dragen bij aan jouw succes. Voor het schrijven van jouw teksten kun je denken aan freelance copywriters. Maar wat is freelance schrijven precies? Freelance schrijven betekent dat je als bedrijf niet gebonden zit aan een vast contract met een tekstschrijver. Besteed jouw copywriting uit aan Copywritings en ervaar de voordelen!

copywriter-freelance

Zo gaan wij voor jou aan de slag.

Onze succesvolle werkwijze.

Wij begrijpen dat elke klant en elk project uniek is. Onze belofte? Een heldere aanpak op maat gemaakt voor jou. Zo zorgen we samen voor teksten die niet alleen jou, maar vooral ook jouw doelgroep aanspreken. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Zodra je contact met ons opneemt, gaan we direct aan de slag om jouw wensen en ideeën te begrijpen. Wat zijn jouw verwachtingen?

Samen duiken we dieper in het project. Wat wil je bereiken met de tekst? Wie is je doelgroep? Alle nuances worden besproken om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Via een online formulier krijgen we een nog duidelijker beeld. Hier kun je alles invullen wat je in de tekst terug wilt zien, van stijl tot specifieke eisen.

Na de briefing ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Ga je akkoord? Dan kun je rekening houden met een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Heb je meer haast? Geen zorgen, met onze spoedlevering heb je de teksten al binnen 48 uur in handen.

Dan is het tijd voor het echte werk. Onze ervaren copywriters gaan aan de slag met jouw teksten. Ze doen uitvoerig onderzoek naar jouw branche en jouw doelgroep om zo gerichte content te schrijven die doet wat ‘ie moet doen! Je project is niet alleen in de handen van ervaren copywriters, maar krijgt ook de goedkeuring van onze redacteuren.

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Na de oplevering van de tekst heb je de mogelijkheid om feedback te geven. Eventuele aanpassingen? Die voeren we graag voor je door. En het mooie is: je ontvangt altijd één kosteloze revisie. De opdracht is pas afgerond wanneer jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Het geheim van goede content.

Achter het schrijven van goede content schuilen een aantal geheimen. Content schrijven kan iedereen, maar goede content schrijven is niet voor iedereen weggelegd. Om maar meteen met de deur in huis te vallen en het grootste geheim te verklappen: veel ondernemers vergeten het belang van SEO. Kort gezegd staat SEO voor het organisch groeien van jouw onderneming in de zoekmachines. Een tekst moet daarom bepaalde zoekwoorden bevatten die populair zijn in jouw sector. Door deze specifieke woorden in de teksten te verwerken, begrijpen de zoekmachines beter waar je webpagina over gaat. Het gevolg hiervan is dat je website meer organisch verkeer aantrekt en uiteindelijk van websitebezoekers vaste klanten maakt.

Naast een hoge vindbaarheid in Google, moeten jouw teksten ook een bepaald level van informatie en creativiteit bevatten. Bij Copywritings bekijken wij jouw onderneming door de ogen van de doelgroep en krijgen zo de juiste tone of voice te pakken. Op basis hiervan verwerken wij de informatie op een creatieve manier, waardoor de klant overtuigt wordt en nooit meer weggaat. Wil je meer lezen over het schrijven van onvergetelijke copy? 

freelance-copywriter

De voordelen van freelance schrijven.

Bij Copywritings staat freelance schrijven ons op het lijf geschreven. Wij snappen echter ook dat jij als drukke ondernemer het freelance schrijven liever uitbesteed. Het inhuren van een ervaren freelance copywriter heeft verschillende voordelen.

Het grootste voordeel is het winnen van kostbare tijd. Nog even snel een inspirerende LinkedIn post in elkaar flansen na een drukke werkdag? Dat moet je jezelf niet aan willen doen. De creativiteit in jouw teksten is dan vast ver te zoeken en jij ligt uitgeput op de bank. Of besteed je misschien juist te veel tijd aan de website teksten en kom je maar niet toe aan andere belangrijke taken? Wij zorgen dat jij weer kunt doen waar je echt goed in bent. 

Een ander groot voordeel is dat onze ervaren copywriters veel verstand van SEO hebben. Wij weten welke zoekwoorden relevant zijn in jouw markt en helpen jouw onderneming met groeien. Want laten we eerlijk zijn: hoe fijn zou het zijn om jouw onderneming organisch te zien groeien, zonder er zelf iets voor te hoeven doen?

Je bent er bijna! Waar wacht je nog op?

Bij ons sta jij centraal.

Voor het freelance schrijven van jouw teksten hanteren wij een bepaalde werkwijze waarbij de klant altijd centraal staat. We luisteren eerst goed naar jouw wensen en ideeën voordat er bijvoorbeeld een ervaren SEO copywriter of e-commerce copywriter aan de opdracht gekoppeld wordt. Om goed te beginnen, doet de copywriter eerst grondig onderzoek naar jouw product en de markt eromheen. Vervolgens schrijft de copywriter de teksten en voegt alle relevante zoekwoorden toe. Zodra de tekst klaar is, wordt deze uitvoerig gecontroleerd en daarna opgeleverd. Nu is het afwachten op jouw goedkeuring en verwerken wij eventuele feedback totdat de tekst volledig aan jouw wensen voldoet. Zo garanderen wij een onvergetelijke én foutloze teksten voor jouw onderneming. 

freelance-schrijven-uitbesteden

Freelance schrijven door Copywritings.

Bij Copywritings is freelance schrijven onze specialiteit! Wij schrijven blogs, productbeschrijvingen, social media teksten, website teksten en veel meer. Onze teksten zijn pakkend en hebben de creatieve touch die jouw onderneming nodig heeft. Copywritings is jouw betrouwbare partner en staat voor je klaar op momenten dat jij een freelance copywriter nodig hebt. Wil je meer weten over de mogelijkheden over freelance schrijven voor jouw onderneming? Neem vooral contact met ons op en laten we kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Wij zijn Copywritings.

We staan er mee op en we gaan er mee naar bed, copywriting zit dan ook echt in ons bloed. Ons werk stopt nooit, want zelfs na oplevering informeert, inspireert en overtuigt het dagelijks duizenden mensen die onze teksten lezen. We gaan dan ook voor niets minder dan perfect.

Maar… het is niet voldoende om enkel een boeiend verhaal te vertellen. Dat verhaal moet ook gevonden worden. Daarom gaan we verder dan alleen copywriting. We bieden ook SEO trajecten aan die ervoor zorgen dat jouw merk gevonden wordt in de zoekresultaten.

landingspagina-over-ons-copywritings

    Get In Touch

      Get In Touch