Wij schrijven jouw landingspagina!

Benieuwd naar een landingspagina voorbeeld? Wij zijn jouw flexibele, transparante en creatieve partner op het gebied van copywriting voor jouw landingspagina. Copywriting op het hoogste niveau, dat is wat wij leveren. Met getalenteerde copywriters leveren we hoogstaand werk af. Wij weten wat scoort. 

5/5
landingspagina-voorbeeld

Landingspagina voorbeeld met Copywritings.

Stel je voor: je hebt net een geweldige nieuwe website gelanceerd voor jouw bedrijf, maar toch blijven de conversies achter. Wat is er mis? Wellicht ontbreekt er wel iets cruciaals: een goede landingspagina! Een landingspagina is namelijk dé plek waar je bezoekers naartoe stuurt om hen te overtuigen van jouw product of dienst. Het goede nieuws is: het schrijven van een effectieve landingspagina hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. We laten je zien waarom een landingspagina belangrijk is voor jouw bedrijf en geven we je een handig landingspagina voorbeeld. 

Volledige ontzorging van jouw content.

Als tekstbureau kunnen we jouw bedrijf volledig ontzorgen als het om content gaat. Niet alleen schrijven we jouw content, we denken ook graag met je mee.

Naadloze integratie in jouw workflow.

Onze flexibele werkwijze en op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat de overgang van jouw ideeën naar professionele teksten moeiteloos verloopt.

Altijd gecheckt door een redacteur.

Jouw teksten worden bij ons altijd zorgvuldig gecheckt door een ervaren redacteur. Zo ben je verzekerd van foutloze en professioneel geredigeerde content, elke keer weer.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Waarom is een landingspagina belangrijk?

Een landingspagina is als het ware de VIP-ingang van jouw website. Het is de pagina waar je bezoekers als eerste op terechtkomen nadat ze bijvoorbeeld op een advertentie hebben geklikt of via een zoekopdracht op jouw website terecht zijn gekomen.

Het doel van een landingspagina is om de bezoeker te overtuigen van jouw product of dienst en hem of haar aan te sporen tot actie. Dit kan bijvoorbeeld het invullen van een formulier of het plaatsen van een bestelling zijn. Het belang van een goede landingspagina kan niet genoeg benadrukt worden. Het kan namelijk het verschil maken tussen een bezoeker die snel weer wegklikt en een bezoeker die daadwerkelijk converteert en bijdraagt aan de groei van jouw bedrijf.

Benieuwd naar een landingspagina voorbeeld? Copywritings helpt je bij het schrijven ervan!

landingspagina-tekst

Zo gaan wij voor jou aan de slag.

Onze succesvolle werkwijze.

Wij begrijpen dat elke klant en elk project uniek is. Onze belofte? Een heldere aanpak op maat gemaakt voor jou. Zo zorgen we samen voor teksten die niet alleen jou, maar vooral ook jouw doelgroep aanspreken. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Zodra je contact met ons opneemt, gaan we direct aan de slag om jouw wensen en ideeën te begrijpen. Wat zijn jouw verwachtingen?

Samen duiken we dieper in het project. Wat wil je bereiken met de tekst? Wie is je doelgroep? Alle nuances worden besproken om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Via een online formulier krijgen we een nog duidelijker beeld. Hier kun je alles invullen wat je in de tekst terug wilt zien, van stijl tot specifieke eisen.

Na de briefing ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Ga je akkoord? Dan kun je rekening houden met een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Heb je meer haast? Geen zorgen, met onze spoedlevering heb je de teksten al binnen 48 uur in handen.

Dan is het tijd voor het echte werk. Onze ervaren copywriters gaan aan de slag met jouw teksten. Ze doen uitvoerig onderzoek naar jouw branche en jouw doelgroep om zo gerichte content te schrijven die doet wat ‘ie moet doen! Je project is niet alleen in de handen van ervaren copywriters, maar krijgt ook de goedkeuring van onze redacteuren.

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Na de oplevering van de tekst heb je de mogelijkheid om feedback te geven. Eventuele aanpassingen? Die voeren we graag voor je door. En het mooie is: je ontvangt altijd één kosteloze revisie. De opdracht is pas afgerond wanneer jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Het verschil tussen een landingspagina en homepage.

Een effectieve landingspagina is als een geheim wapen voor jouw bedrijf. Het zorgt ervoor dat bezoekers niet alleen jouw website vinden, maar ook daadwerkelijk converteren. Een landingspagina is anders dan een homepage, omdat het specifiek gericht is op één bepaalde actie. Het doel van een landingspagina is dan ook om de bezoeker te overtuigen om die gewenste actie uit te voeren. Of het nu gaat om het downloaden van een e-book, het aanvragen van een offerte of het plaatsen van een bestelling, een landingspagina is dé plek waar het allemaal gebeurt. Het is de ultieme manier om jouw doelgroep gericht en effectief aan te spreken. Dat is nu precies waarom het zo belangrijk is om te investeren in een goede landingspagina.

teksten-voor-landingspagina

Hogere conversieratio's met een landingspagina voorbeeld.

Een goede landingspagina is als een ticket naar succes voor jouw bedrijf. Het kan namelijk leiden tot hogere conversieratio’s en een hogere ROI (return on investment). Hoe dat kan?

Een landingspagina is specifiek ontworpen om de bezoeker aan te sporen tot actie. Door middel van aantrekkelijke visuals, een pakkende tekst en een duidelijke call-to-action kun je de bezoeker overtuigen om bijvoorbeeld een product te kopen of een formulier in te vullen. Hierdoor verhoog je niet alleen de kans dat de bezoeker converteert, maar ook de waarde van die conversie.

Een effectieve landingspagina kan dus niet alleen meer omzet opleveren, maar ook leiden tot een hogere ROI en dus meer winst voor jouw bedrijf. Dat is toch wat we allemaal willen? Benieuwd naar een landingspagina voorbeeld voor jouw bedrijf? Neem contact met ons op en we kijken met je mee!

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

0 +
Tevreden klanten, gevestigd over de hele wereld.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Waarom Copywritings de juiste keuze is voor jouw landingspagina.

Kies voor Copywritings en geef jouw landingspagina een flinke boost! Onze copywriters zijn namelijk echte experts op het gebied van het schrijven van effectieve landingspagina’s die de aandacht van jouw doelgroep weten te trekken én vast te houden. Of je nu een landingspagina nodig hebt voor het promoten van een product, dienst of evenement, wij zorgen voor een unieke en pakkende tekst die precies aansluit bij jouw doelen en doelgroep. Samen met onze copywriters werk je aan een landingspagina die niet alleen mooi oogt, maar ook zorgt voor hogere conversieratio’s en een hogere ROI. Benieuwd naar een mooi landingspagina voorbeeld? Bestudeer deze landingspagina dan goed 😉

landingspagina-schrijven

Neem contact met ons op!

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met Copywritings en laat ons jouw bedrijf naar nieuwe hoogtes tillen! Onze copywriters staan te popelen om jouw landingspagina voorbeeld tot leven te brengen en te zorgen voor meer conversies en een hogere ROI. Of je nu hulp nodig hebt bij het schrijven van een compleet nieuwe landingspagina of juist wilt dat we je huidige landingspagina onder de loep nemen en optimaliseren, bij Copywritings ben je aan het juiste adres. Laat ons jouw verhaal vertellen en jouw doelgroep overtuigen. Neem vandaag nog contact op en ervaar zelf wat onze professionele copywriters voor jouw bedrijf kunnen betekenen!

Wij zijn Copywritings.

We staan er mee op en we gaan er mee naar bed, copywriting zit dan ook echt in ons bloed. Ons werk stopt nooit, want zelfs na oplevering informeert, inspireert en overtuigt het dagelijks duizenden mensen die onze teksten lezen. We gaan dan ook voor niets minder dan perfect.

Maar… het is niet voldoende om enkel een boeiend verhaal te vertellen. Dat verhaal moet ook gevonden worden. Daarom gaan we verder dan alleen copywriting. We bieden ook SEO trajecten aan die ervoor zorgen dat jouw merk gevonden wordt in de zoekresultaten.

landingspagina-over-ons-copywritings

    Get In Touch

      Get In Touch