Wij zijn jouw online copywriter!

Copywriting op het hoogste niveau, dat is wat wij leveren. Wij zijn jouw flexibele, transparante en creatieve partner. Met getalenteerde online copywriters leveren we hoogstaand werk af. Of het nu gaat om een pakkende website tekst, een productomschrijving of SEO-gerichte blog, wij weten wat scoort. 

5/5
online-copywriter

Online copywriter bij Copywritings.

Elke dag wordt de wereld om ons heen steeds een stukje digitaler, waardoor het belang van online content nog nooit zo groot is geweest als nu. Een website met pakkende content, zodat klanten tot de laatste letter geboeid doorlezen, is daarom ontzettend belangrijk. Content die klanten aantrekt en vasthoudt, is de sleutel om bezoekers terug te laten komen. Dat is precies waar een online copywriter om de hoek komt kijken. Benieuwd wat copywriters online doen en hoe ze zorgen voor de perfecte teksten die zo stevig staan als een huis? Dat lees je hier!

Volledige ontzorging van jouw content.

Als online copywriting bureau kunnen we jouw bedrijf volledig ontzorgen als het om content gaat. Niet alleen schrijven we jouw content, we denken ook graag met je mee.

Naadloze integratie in jouw workflow.

Onze flexibele werkwijze en op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat de overgang van jouw ideeën naar professionele teksten moeiteloos verloopt.

Altijd gecheckt door een redacteur.

Jouw teksten worden bij ons altijd zorgvuldig gecheckt door een ervaren redacteur. Zo ben je verzekerd van foutloze en professioneel geredigeerde content, elke keer weer.

Wat is een online copywriter?

Een online copywriter is een professionele tekstschrijver die ervaren en gespecialiseerd is in het schrijven van content. Denk bijvoorbeeld aan het schrijven van een productomschrijving of advertentietekst, maar ook blogs, persberichten en nieuwsbrieven weet een online copywriter goed neer te zetten. Content schrijven die naast informatief, ook boeiend is. Maar ook content schrijven die is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Hoe bedenk je aantrekkelijke koppen voor een tekst? Hoe schrijf je de perfecte metabeschrijving? Om dan ook het gebruik van relevante zoekwoorden niet te vergeten, die de website helpt hoger te scoren in de resultaten van zoekmachines. Een online copywriter weet als geen ander dit te doen en schrijft teksten met een verbluffend eindresultaat.

online-teksten-laten-schrijven

Zo gaan wij voor jou aan de slag.

Onze succesvolle werkwijze.

Wij begrijpen dat elke klant en elk project uniek is. Onze belofte? Een heldere aanpak op maat gemaakt voor jou. Zo zorgen we samen voor teksten die niet alleen jou, maar vooral ook jouw doelgroep aanspreken. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Zodra je contact met ons opneemt, gaan we direct aan de slag om jouw wensen en ideeën te begrijpen. Wat zijn jouw verwachtingen?

Samen duiken we dieper in het project. Wat wil je bereiken met de tekst? Wie is je doelgroep? Alle nuances worden besproken om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Via een online formulier krijgen we een nog duidelijker beeld. Hier kun je alles invullen wat je in de tekst terug wilt zien, van stijl tot specifieke eisen.

Na de briefing ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Ga je akkoord? Dan kun je rekening houden met een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Heb je meer haast? Geen zorgen, met onze spoedlevering heb je de teksten al binnen 48 uur in handen.

Dan is het tijd voor het echte werk. Onze ervaren copywriters gaan aan de slag met jouw teksten. Ze doen uitvoerig onderzoek naar jouw branche en jouw doelgroep om zo gerichte content te schrijven die doet wat ‘ie moet doen! Je project is niet alleen in de handen van ervaren copywriters, maar krijgt ook de goedkeuring van onze redacteuren.

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Na de oplevering van de tekst heb je de mogelijkheid om feedback te geven. Eventuele aanpassingen? Die voeren we graag voor je door. En het mooie is: je ontvangt altijd één kosteloze revisie. De opdracht is pas afgerond wanneer jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Wat doet een online copywriter precies?

Online copywriters zijn verantwoordelijk voor verschillende taken. Een van de grootste en meest voorkomende opdrachten zijn het schrijven van websiteteksten. De opdracht kan gaan van de homepagina tot de over ons pagina, productbeschrijvingen en landingspagina’s. Online copywriters moeten de stem van het merk en de doelgroep begrijpen om teksten te creëren die resoneren. Een andere, veelvoorkomende, opdracht is het schrijven van blogposts. Door middel van goed geschreven blogposts trek je meer bezoekers naar een website. Een online copywriter is bedreven in het maken van blogposts die informatief én boeiend zijn. Investeren in copywriting online is een slimme keuze. De juiste content op jouw pagina, geschreven door een professionele copywriter, neemt veel voordelen met zich mee. Denk aan meer organisch verkeer, een hogere online vindbaarheid en merkbekendheid, meer leads en conversies en het stimuleren van klantenbinding en loyaliteit.

web-copywriter

E-mailcampagnes of social media posts? Een online copywriter schrijft ze!

Naast het schrijven van vele blogs en teksten voor websites, is een online copywriter ook gespecialiseerd in het schrijven van e-mailcampagnes en social media posts. E-mailmarketing is nog altijd een effectieve manier om in contact te komen met klanten. Online copywriters zijn bedreven in het maken van e-mailcampagnes die worden geopend en aangeklikt. Maar ook voor berichten op social media is online copywriting een goed idee. Social media kanalen zijn een krachtig hulpmiddel voor bedrijven om in contact te komen met klanten, en online copywriters weten hoe ze berichten moeten schrijven die boeiend zijn voor jouw volgers.

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

0 +
Tevreden klanten, gevestigd over de hele wereld.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Méér dan schrijven alleen.

Een online copywriter bevat een scala aan vaardigheden. Het gaat dus om meer dan schrijven alleen. Uitgebreid onderzoek doen, proeflezen en de doelgroep bepalen zijn een paar voorbeelden van vaardigheden die een online copywriter bezit. Online copywriters moeten helder, beknopt en overtuigend kunnen schrijven. Daarnaast moeten ze ook hun schrijfstijl kunnen aanpassen aan verschillende media en doelgroepen, kunnen werken onder strakke deadlines en wijzigingen kunnen aanbrengen in hun werk na het ontvangen van feedback. Een copywriter is verantwoordelijk voor het schrijven van teksten die lezers overhaalt om een bepaalde actie te ondernemen, of dat nu een aankoop is, zich aanmelden voor een dienst of zich abonneren op een nieuwsbrief. Copywriting bestaat dus ook uit het onderzoeken van de doelgroep, het begrijpen van het product of de dienst die wordt gepromoot en het creëren van teksten die duidelijk, beknopt en overtuigend zijn.

online-copywriter-inhuren

Een greep uit onze diensten.

SEO teksten

Teksten die je lezers informeren én hoog in de zoekresultaten scoren? Yes! Dat kan met onze SEO teksten.

Productomschrijvingen

Een productomschrijving die zorgt voor verkopen en de koper van top tot teen begrijpt.

Blogs

Een blog die op nummer 1 staat in Google, wij kunnen dat regelen!

Teksten redigeren

Missen jouw zinnen de puntjes op de i? Laat onze copywriters jouw teksten redigeren.

Copywritings: jouw online copywriting bureau.

Overweeg je om een online copywriter in te huren? Dan is het van belang dat je dit bij een vertrouwde partner doet. Zo weet je zeker dat je iemand kiest met de juiste vaardigheden en ervaring. Bij Copywritings hebben we ervaring in het schrijven van professionele content, zoekmachineoptimalisatie en het schrijven van content die de algemene marketingstrategie ondersteunt. Met een verbluffend eindresultaat, geschreven door een van onze getalenteerde tekstschrijvers, weet je zeker dat jouw klanten de content tot de laatste letter aandachtig doorlezen. Met Copywritings ben je zeker van een betrouwbare partner en zijn jouw teksten door professionele tekstschrijvers in een mum van tijd geschreven. Content waar jij op zit te wachten, zonder gedoe. Wanneer kies jij voor Copywritings?

Wij zijn Copywritings.

We staan er mee op en we gaan er mee naar bed, copywriting zit dan ook echt in ons bloed. Ons werk stopt nooit, want zelfs na oplevering informeert, inspireert en overtuigt het dagelijks duizenden mensen die onze teksten lezen. We gaan dan ook voor niets minder dan perfect.

Maar… het is niet voldoende om enkel een boeiend verhaal te vertellen. Dat verhaal moet ook gevonden worden. Daarom gaan we verder dan alleen copywriting. We bieden ook SEO trajecten aan die ervoor zorgen dat jouw merk gevonden wordt in de zoekresultaten.

landingspagina-over-ons-copywritings

    Get In Touch

      Get In Touch