Wij zijn jouw SEO copywriter!

Copywriting op het hoogste niveau, dat is wat wij leveren. Wij zijn jouw flexibele, transparante en creatieve SEO copywriter. Met getalenteerde copywriters leveren we hoogstaand werk af. Of het nu gaat om een SEO productomschrijving of SEO-gerichte blog, wij weten wat scoort. 

5/5
seo-copywriter

Ontdek de SEO copywriters van Copywritings.

Als je deze pagina gevonden hebt, ben je waarschijnlijk op zoek naar een SEO copywriter. Toch begrijpen we maar al te goed dat er veel onduidelijkheden kunnen ontstaan over wat SEO is en wat een SEO copywriter precies doet. SEO, of Search Engine Optimization, draait om het verbeteren van de zichtbaarheid van jouw website in zoekmachines zoals Google. Een SEO copywriter gebruikt specifieke technieken en zoekwoorden om ervoor te zorgen dat jouw website hoger in de zoekresultaten verschijnt.

Wat maakt ons anders dan anderen? We focussen ons niet alleen op de technische aspecten van SEO, maar ook op de kwaliteit van de content. We schrijven teksten die jouw doelgroep aanspreken en betrokken houdt, terwijl we ook de technische aspecten van SEO in acht nemen.

Of je nu een klein bedrijf runt of een groot bedrijf hebt, bij ons krijg je altijd persoonlijke aandacht en op maat gemaakte oplossingen. Ben je op zoek naar een SEO expert die de perfecte SEO teksten voor jou kan schrijven, dan zit je bij Copywritings goed!

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

0 +
Tevreden klanten, gevestigd over de hele wereld.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Wat is een SEO tekst?

Nou, geloof het of niet, maar je leest nu een SEO tekst. Een SEO tekst is een tekst die inspeelt op de zoekmachines, hoofdzakelijk Google. Het doel is om de tekst zo begrijpelijk mogelijk te maken voor Google. Dit doen SEO copywriters door de juiste zoekwoorden op de juiste plek te vermelden. 

De SEO copywriter kiest zoekwoorden en semantische zoekwoorden uit, dit zijn zoekwoorden die verwant zijn aan het hoofdonderwerp. Wanneer we zien dat een bepaald SEO zoekwoord een hoog zoekvolume heeft in combinatie met een lage concurrentie, weten we dat we een interessant zoekwoord te pakken hebben waar we over kunnen schrijven. 

seo-tekstschrijver

Wat doet een SEO copywriter?

Een copywriter is iemand die teksten schrijft. Dat kunnen teksten op de website zijn, blogartikelen of bijvoorbeeld productteksten. Een SEO copywriter houdt echter nog rekening met 1 extra ding: het zoekgedrag van mensen. Door te analyseren hoe vaak bepaalde woorden worden gezocht, kan een SEO copywriter hier handig op inspelen. Het doel? Een pagina zo hoog mogelijk in de zoekmachines krijgen.

Er zijn enorm veel factoren die meespelen in de ranking van Google. Dit zijn de belangrijkste: domein(naam), relevante tekst, backlinks en bounce rate. Er zijn nog veel meer factoren, maar als deze 4 op orde zijn dan is de kans groot dat je al goed op weg bent. Google vindt relevante tekst steeds belangrijker worden, dit zie je ook terug in de zoekmachine. Geeft jouw website antwoord op de vraag van een bezoeker, dan zit je goed! 

Je kunt ons kennen van.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Zo gaan wij voor jou aan de slag.

Onze succesvolle werkwijze.

Wij begrijpen dat elke klant en elk project uniek is. Onze belofte? Een heldere aanpak op maat gemaakt voor jou. Zo zorgen we samen voor teksten die niet alleen jou, maar vooral ook jouw doelgroep aanspreken. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Zodra je contact met ons opneemt, gaan we direct aan de slag om jouw wensen en ideeën te begrijpen. Wat zijn jouw verwachtingen?

Samen duiken we dieper in het project. Wat wil je bereiken met de tekst? Wie is je doelgroep? Alle nuances worden besproken om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Via een online formulier krijgen we een nog duidelijker beeld. Hier kun je alles invullen wat je in de tekst terug wilt zien, van stijl tot specifieke eisen.

Na de briefing ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Ga je akkoord? Dan kun je rekening houden met een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Heb je meer haast? Geen zorgen, met onze spoedlevering heb je de teksten al binnen 48 uur in handen.

Dan is het tijd voor het echte werk. Onze ervaren copywriters gaan aan de slag met jouw teksten. Ze doen uitvoerig onderzoek naar jouw branche en jouw doelgroep om zo gerichte content te schrijven die doet wat ‘ie moet doen! Je project is niet alleen in de handen van ervaren copywriters, maar krijgt ook de goedkeuring van onze redacteuren.

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Na de oplevering van de tekst heb je de mogelijkheid om feedback te geven. Eventuele aanpassingen? Die voeren we graag voor je door. En het mooie is: je ontvangt altijd één kosteloze revisie. De opdracht is pas afgerond wanneer jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

seo-copywriter-freelance

SEO copywriter voor de drukke ondernemer.

Bij Copywritings snappen we dat je het als ondernemer al druk genoeg hebt, daarom helpen we jou verder met je contentstrategie. Dat betekent niet alleen schrijven, maar we kunnen een hele contentstrategie voor je ontwikkelen. We analyseren relevante zoekwoorden, prioriteren deze en komen met een planning. Zo kunnen we in een aantal maanden bijdragen aan jouw SEO strategie. Door middel van een handig dashboard meten we de exacte posities in Google en kunnen we zien wat voor effect onze teksten hebben.

Je bent er bijna! Waar wacht je nog op?

SEO copywriter voor marketingbureaus.

Werk je bij een marketingbureau en wil je de (SEO) teksten voor jouw klanten uitbesteden? Door partner te worden van Copywritings hoef je je geen zorgen te maken over de content van jouw klanten. We kunnen jouw vaste ghostwriter worden, zonder dat jouw klanten daar iets van merken. We houden aan sterke richtlijnen als die er zijn, maar ook zonder veel input kunnen onze SEO copywriters een sterke tekst opleveren. 

seo-verbeteren

SEO copywriters van Copywritings.

Schrijven is voor veel ondernemers een nachtmerrie en dat is niet gek. Copywriting is een vak, en SEO copywriting een vak apart. Naast dat veel ondernemers er niet goed in zijn, ervaren de meeste ondernemers geen plezier in het schrijven. Je bent natuurlijk niet ondernemer geworden om vervolgens alleen maar taken uit te voeren die je niet leuk vindt om te doen. Bij Copywritings bieden we verschillende copywriting diensten aan om jouw bedrijf te ondersteunen. Van productteksten, blogs, tot nieuwsartikelen en whitepapers. Wij zijn jouw vaste partner als het gaat om copywriting. 

Volledige ontzorging van jouw content.

Als tekstbureau kunnen we jouw bedrijf volledig ontzorgen als het om content gaat. Niet alleen schrijven we jouw content, we denken ook graag met je mee.

Naadloze integratie in jouw workflow.

Onze flexibele werkwijze en op maat gemaakte oplossingen zorgen ervoor dat de overgang van jouw ideeën naar professionele teksten moeiteloos verloopt.

Altijd gecheckt door een redacteur.

Jouw teksten worden bij ons altijd zorgvuldig gecheckt door een ervaren redacteur. Zo ben je verzekerd van foutloze en professioneel geredigeerde content, elke keer weer.

Wij zijn Copywritings.

We staan er mee op en we gaan er mee naar bed, copywriting zit dan ook echt in ons bloed. Ons werk stopt nooit, want zelfs na oplevering informeert, inspireert en overtuigt het dagelijks duizenden mensen die onze teksten lezen. We gaan dan ook voor niets minder dan perfect.

Maar… het is niet voldoende om enkel een boeiend verhaal te vertellen. Dat verhaal moet ook gevonden worden. Daarom gaan we verder dan alleen copywriting. We bieden ook SEO trajecten aan die ervoor zorgen dat jouw merk gevonden wordt in de zoekresultaten.

landingspagina-over-ons-copywritings

    Get In Touch

      Get In Touch