Voor drukke ondernemers

Dienst-drukke-ondernemers

Meer resultaat, minder gedoe.

Het is vrijdagmiddag, bijna 17:00 uur. Na een week hard werken, ben je klaar voor het weekend! Die blog die je nog moest schrijven en op je website plaatsen? Dat verschuiven we wel naar volgende week. Het is niet gek dat dit soort taken niet de prioriteit krijgen wanneer je 100 andere dingen te doen hebt in een dag. Toch kan content ervoor zorgen dat jouw bedrijf harder groeit. Gelukkig ondersteunen we jou als drukke ondernemer.

Als tekstbureau kunnen we jouw bedrijf volledig ontzorgen als het om content gaat. We kunnen maandelijks een vast aantal blogs aanleveren, jouw social media posts schrijven en ontwerpen en zorgen voor meer organisch verkeer via SEO optimalisatie. Niet alleen schrijven we jouw content, we denken ook graag met je mee. Zo kunnen we concurrentie analyses maken en de nodige data analyseren. Dit helpt bij het sturen van waar jouw bedrijf nog in kan groeien. Ben jij er klaar voor?

content-marketing

Dit kun je van ons verwachten.

Zij willen al niet meer zonder ons.

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Het schrijven van goede content kan enorm veel tijd in beslag nemen. Tijd die je veel beter kunt besteden aan jouw kerntaken. Bespaar daarom tijd en kies voor Copywritings.

Via onze content briefing vertel je ons meer over jouw onderneming en je doelgroep. Ook geef je eenvoudig jouw wensen en verwachtingen door. Vervolgens gaan we direct voor je aan de slag!

Wil je een vaste hoeveelheid teksten per maand afnemen voor jou of je klanten? Dat kan! 

We benaderen elk project met een frisse blik, waardoor we met nieuwe en innovatieve ideeën kunnen komen die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke behoeften. Door onze ‘out of the box’ denkwijze, kunnen we creatieve én effectieve strategieën bedenken die onderscheidend zijn in de markt. Daarnaast bieden we een breed scala aan diensten, variërend van marketingstrategieën tot copywriting. Dit betekent dat we een holistische aanpak kunnen bieden. Maar wat ons echt onderscheidt, is de hoogwaardige content die we leveren. Deze content draagt bij aan het versterken van jouw merkidentiteit en het opbouwen van vertrouwen bij je klanten. 

Ons team heeft gewerkt voor diverse branches en industrieën. We kunnen specifieke voorbeelden geven van eerdere projecten die relevant zijn voor jouw branche. Daarnaast zal elke copywriter altijd uitvoerig onderzoek doen naar jouw branche en jouw doelgroep om zo gerichte content te schrijven die doet wat ‘ie moet doen!

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Je ontvangt altijd 1 kosteloze revisie. Als er feedback is en aanpassingen nodig zijn, zullen we deze graag voor je doorvoeren totdat je tevreden bent met het eindresultaat.

Zeker, SEO is een essentieel onderdeel van wat we doen. Sterker nog: stiekem gaat ons hart sneller kloppen van een SEO opdracht! We zorgen ervoor dat de content niet alleen pakkend voor je doelgroep is, maar ook goed rankt in zoekmachines.

De tijd hangt af van jouw specifieke behoeften en doelen. Gemiddeld kan een initiële strategie binnen 6 tot 10 werkdagen worden uitgewerkt.

Bespaar 4 uur in de week met dit cadeau!

Ons ijzersterke team.