Voor drukke ondernemers

Copywriting-voor-drukke-ondernemers

Een copywriting bureau voor drukke ondernemers

Het is vrijdagmiddag, bijna 17:00 uur. Na een week hard werken, ben je klaar voor het weekend! Die blog die je nog moest schrijven en op je website plaatsen? Dat verschuiven we wel naar volgende week! Het is niet gek dat dit soort taken niet de prioriteit krijgen wanneer je 100 andere dingen te doen hebt in een dag. Toch kan content er voor zorgen dat jouw bedrijf harder groeit! Gelukkig ondersteunt Copywritings jou als drukke ondernemer.

Bij Copywritings kunnen we jouw bedrijf volledig ontzorgen als het om content gaat. We kunnen maandelijks een vast aantal blogs aanleveren, jouw social media posts schrijven en zorgen voor meer organisch verkeer. Wist je dat onze geschreven pagina’s jaarlijks meer dan 10 miljoen keer worden bezocht? Niet alleen schrijven we jouw content, we denken ook graag met je mee. Zo kunnen we analyses maken en zien waar jouw bedrijf nog in kan groeien. Ben jij klaar om te groeien?

Bespaar 4 uur in de week met dit cadeau!

Wat wij kunnen betekenen?

Veelgestelde vragen

Het schrijven van goede content kan enorm veel tijd in beslag nemen. Tijd die je veel beter kunt besteden aan jouw kerntaken. Bespaar daarom tijd en kies voor Copywritings.

Geef jouw wensen door zoals het aantal woorden en de schrijfstijl, vervolgens maken wij een passende offerte voor je!

Wil je een vaste hoeveelheid teksten per maand afnemen voor jou of je klanten? Dat kan! 

Teamleden