Vertalingen

Vertalingen-uitbesteden

Professionele vertalingen in een handomdraai

Copywritings biedt professionele vertaaldiensten aan voor teksten van het Nederlands naar Engels en andersom. Onze copywriters zijn zeer ervaren en handmatig vertalen geeft een garantie op een hoge kwaliteit en precisie. Met onze vertaaldiensten kun je ervoor zorgen dat jouw teksten op een professionele manier aansluiten bij de taal van jouw doelgroep. Hierdoor kun je je boodschap efficiënt overbrengen en een grotere impact maken. Wij hebben zowel Nederlandse schrijvers als native copywriters uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Brede ervaring en kennis

Onze copywriters hebben brede ervaring en kennis van diverse branches, waardoor zij snel de juiste toon kunnen vinden voor jouw tekst. Hierdoor zal jouw vertaling aanspreken bij de juiste mensen en hen overtuigen van jouw product of dienst. Onze diensten zijn ook flexibel. Zo kunnen we een eenmalige opdracht voor je uitvoeren, maar ook een langetermijnsamenwerking aangaan. Je kunt hoe dan ook altijd rekenen op onze expertise voor al jouw vertalingen.

Voor elke soort tekst

Bij Copywritings vertalen we een breed scala aan teksten, van websiteteksten en productteksten tot blogs en meer. Onze ervaren copywriters zijn experts in het vertalen van:

  • Websiteteksten: Wij kunnen jouw website in zijn geheel of gedeeltelijk vertalen, zodat je jouw online aanwezigheid kunt uitbreiden naar een andere taal. Dit kan je helpen om een grotere groep klanten te bereiken en jouw online aanwezigheid te versterken.

  • Productteksten: Wij kunnen jouw productteksten vertalen zodat ze aansluiten bij de taal en cultuur van de doelgroep. Hierdoor kun je met jouw producten of diensten een grotere impact maken.

  • Blogs: Onze copywriters kunnen jouw blogs vertalen en relevante zoekwoorden verwerken. Hierdoor kun je niet alleen de boodschap overbrengen, maar ook nog eens hoog in Google scoren!

  • En nog veel meer: Wij kunnen ook andere soorten teksten vertalen zoals brochures, flyers, persberichten, handleidingen en meer. Onze copywriters zijn experts in het vertalen van diverse soorten teksten en zullen ervoor zorgen dat jouw vertalingen professioneel, precies en in de juiste toon zijn.

Neem contact op

Copywritings garandeert een snelle en efficiënte afhandeling van jouw opdracht. Hierdoor kun jij weer aan de slag met jouw kerntaken. Door het vertalen van teksten aan Copywritings uit te besteden, ben je verzekerd van professionele vertalingen die aansluiten bij de taal en cultuur van de doelgroep. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.