Jouw online marketing bureau!

Copywriting en online marketing op het hoogste niveau, dat is wat wij leveren. Wij zijn jouw flexibele, transparante en creatieve partner. Met getalenteerde copywriters en marketeers leveren we hoogstaand werk af. Wij weten wat scoort. 

5/5
social-media-advertenties

Eén klik verwijderd van je volgende klant.

Stel je voor: je zit op een zondagochtend met een kopje koffie door je Facebook of Instagram feed te scrollen. Plotseling zie je een advertentie die precies lijkt te zijn wat je nodig hebt, of iets waarvan je niet eens wist dat je het wilde. Dat gevoel, die connectie, dát is wat wij voor jouw doelgroep kunnen creëren.

Ben je er klaar voor om de kracht van Facebook, Instagram en LinkedIn voor jouw bedrijf te benutten?

Zij willen niet meer zonder ons.

Waarom social media advertenties inzetten?

Dankzij geavanceerde targeting opties kun je jouw product of dienst voor de ogen van precies de juiste mensen krijgen. Of ze nu een CEO bij LinkedIn zijn, een foodie op Instagram, of een jonge ouder op Facebook.

Social media advertenties maken je onderneming ongelooflijk herkenbaar. Met pakkende visuals en teksten zullen mensen jouw merk gaan herkennen en onthouden.

Wachten op organische groei kan soms lang duren. Adverteren op social media geeft je de directheid waar je naar op zoek bent, van websitebezoeken tot conversies.

De online wereld verandert snel. Social media campagnes kun je je eenvoudig aanpassen en optimaliseren voor het beste resultaat.

social-media-ads

"Copywritings heeft ons geholpen met het opzetten van diverse Facebook campagnes en het herstructureren van onze Google Ads. De creative input in combinatie met hun kennis van zaken zorgen al maandenlang voor succesvolle campagnes. De heldere communicatie, het snelle schakelen en het pro-actief meedenken over mogelijkheden voor e-commerce optimalisaties zorgt ervoor dat wij nog altijd met Copywritings samenwerken."

Rogier Mede-eigenaar @ Houtje Touwtje
houtje-touwtje-review

Zo gaan wij te werk.

Verwachtingen doornemen

We bespreken eerst jouw wensen, doelstellingen en verwachtingen. Ook zullen we de mogelijke doelgroepen en budgetten bespreken. We zorgen ervoor dat jouw doelen concreet en meetbaar zijn, zodat we samen duidelijk weten wat we willen bereiken.

Installatie van tracking​

We installeren relevante tracking tools en pixels om elke actie van je doelgroep meetbaar te maken, van een simpele klik tot een aankoop.

Advertenties maken

Op basis van jouw input en onze expertise maken we pakkende visuals en teksten voor je advertenties. Voordat de advertenties live gaan, kun je ze bekijken en feedback geven. Zo zorgen we ervoor dat alles in lijn is met jouw merk en verwachtingen.

Campagnes bouwen

We kiezen de meest effectieve platforms en methodes om jouw doelgroep te bereiken. Met alles op zijn plaats, zetten we de campagne live!

Analyseren en bijsturen

We houden de prestaties van je advertenties voortdurend in de gaten. Op basis van realtime gegevens voeren we aanpassingen door om de effectiviteit van de campagne te verhogen.

Regelmatige updates

Je ontvangt van ons een periodieke rapportages met een duidelijk overzicht van de prestaties en resultaten van de campagne. We plannen regelmatige check-ins om de voortgang te bespreken en eventuele nieuwe inzichten of wensen door te voeren.

social-media-advertenties-werkwijze

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Social media advertenties zijn betaalde berichten die op verschillende social media platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter en anderen worden geplaatst. Ze kunnen worden aangepast aan specifieke doelgroepen en doelstellingen.

Je doelgroep bepalen hangt af van factoren zoals leeftijd, geslacht, locatie, interesses, en gedrag van gebruikers. We gebruiken de demografische gegevens en gebruikersdata die door social media platformen worden aangeboden om je doelgroep nauwkeurig te definiëren.

Campagnebeheer in social media bestaat uit het plannen, uitvoeren, volgen, en optimaliseren van advertentiecampagnes op social media platforms. Denk ook aan het kiezen van de juiste platforms, het instellen van budgetten, het ontwerpen van advertenties, en het analyseren van de resultaten.

Begin met een duidelijk doel en bepaal hoeveel je bereid bent te besteden om dat doel te bereiken. Overweeg factoren zoals de duur van de campagne, geschatte kosten per klik of impressie, en de waarde van de conversie.

Elk project is anders en heeft daarom een ander tarief. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

We gebruiken analysetools om indicatoren zoals bereik, engagement, klikfrequentie (CTR), conversies en ROI te meten. Dit helpt bij het bepalen van de effectiviteit van de campagne en bij toekomstige optimalisatie.

Wij zijn Copywritings.

We staan er mee op en we gaan er mee naar bed, copywriting zit dan ook echt in ons bloed. Ons werk stopt nooit, want zelfs na oplevering informeert, inspireert en overtuigt het dagelijks duizenden mensen die onze teksten lezen. We gaan dan ook voor niets minder dan perfect.

Maar… het is niet voldoende om enkel een boeiend verhaal te vertellen. Dat verhaal moet ook gezien worden. Daarom gaan we verder dan alleen copywriting. We bieden ook social media advertenties aan die ervoor zorgen dat jouw merk gezien wordt!

landingspagina-over-ons-copywritings

    Get In Touch

      Get In Touch