Wij helpen jou met social media copywriting!

Social media copywriting op het hoogste niveau, dat is wat wij leveren. Wij zijn jouw flexibele, transparante en creatieve partner. Met getalenteerde copywriters leveren we hoogstaand werk af. Wij weten wat scoort. 

5/5
Social-media-posts

Social media copywriting.

Social media is dé tool om klanten binnen te slepen. Maar een pakkende social media tekst schrijven met de juiste hashtags kost veel tijd en moeite. Té veel tijd en moeite volgens veel ondernemingen en daarom laten ze hun social media kanalen links liggen. Dit is een slechte keuze, want de meeste van jouw potentiële klanten brengen een groot gedeelte van hun dag door op Instagram, Twitter, Facebook TikTok of LinkedIn. 

De hoogste tijd dus om je social media een boost te geven! Ben je op zoek naar een goede copywriter voor je social media kanalen en wil jij doen waar je goed in bent? Wij ook, want bij Copywritings zijn we goed in social media copywriting!

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

0 +
Tevreden klanten, gevestigd over de hele wereld.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Zij gingen je voor.

Onze tevreden klanten.

Onze klanten zijn de kern van ons succes: ze zijn proactief en waarderen onze expertise. Ze hebben het vertrouwen om hun projecten aan ons over te dragen, waarbij ze niet kijken naar de kosten, maar naar de opbrengst en groei die het hun bedrijf brengt.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Laat een verbluffende indruk achter met social media copywriting.

Je hebt vast weleens gehoord van de term social media copywriting. Social media copywriting is simpelweg het schrijven van beknopte, nauwkeurige en leuke teksten om je doelgroep te informeren of aan te sporen tot actie. Maar zo simpel is het niet! De ervaren copywriters van Copywritings weten precies hoe ze pakkende social media teksten moeten schrijven waarvan jouw volgers zullen smullen! Wil je jouw content laten schrijven door ons?

copywriting-agency

Voor ieder wat wils.

Een greep uit onze diensten.

E-mails

Ontdek de kracht van succesvolle e-mails en geautomatiseerde campagnes.

Advertentieteksten

Verover de harten van jouw lezers met ijzersterke advertentieteksten.

Interviews

Met een pakkend interview geef je een inkijk in jouw organisatie.

Social media posts

Elke maand opnieuw een feed vol met pakkende social media teksten.

Brochures & flyers

Laat jouw brochures & flyers schrijven door ervaren copywriters en val op.

Persberichten

Razendsnel een professioneel persbericht, geschreven door echte vakmensen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

"Copywritings heeft ons geholpen met het opzetten van diverse Facebook campagnes en het herstructureren van onze Google Ads. De creative input in combinatie met kennis van zaken zorgen al maandenlang voor succesvolle campagnes."

Rogier Mede-eigenaar bij Houtje Touwtje Hobby & Concept Store
houtje-touwtje-review

"Copywritings heeft mij geholpen met mijn website teksten. Snelle service, pakkende teksten en erg vriendelijk. Voor mij erg waardevol."

Arjan de Bie Eigenaar @ VTB Training & Opleiding
vtb-recensie (2)

"Snelle service, hoge kwaliteit teksten en tools maar vooral hele fijne mensen om mee te werken. Ik was lang op zoek, maar ik blijf graag klant!"

Stan Klappe Marketing @ Klappe Makelaardij
verkooptekst-huis

Copywriter voor social media uitbesteden?

Voorgaande tips voor het verbeteren van je social media teksten helpen je een heel eind op weg. Het schrijven van een goede social media copy blijft echter een kunst. Om nog maar niet te spreken over de hoeveelheid tijd die je kwijt bent aan het schrijven hiervan. Het is daarom goed om de social media van je onderneming uit te besteden. 

Wil je social media copywriting uitbesteden aan een copywriting bureau? Geweldig! Dat is een namelijk van de beste investeringen die je jezelf en je onderneming kan gunnen. Hieronder vier redenen waarom je een goede copywriter nodig hebt voor je volgende social media teksten:

freelance-copywriter-uitbesteden

Zo gaan wij voor jou aan de slag.

Onze succesvolle werkwijze.

Wij begrijpen dat elke klant en elk project uniek is. Onze belofte? Een heldere aanpak op maat gemaakt voor jou. Zo zorgen we samen voor teksten die niet alleen jou, maar vooral ook jouw doelgroep aanspreken. Benieuwd hoe we dit aanpakken?

Zodra je contact met ons opneemt, gaan we direct aan de slag om jouw wensen en ideeën te begrijpen. Wat zijn jouw verwachtingen?

Samen duiken we dieper in het project. Wat wil je bereiken met de tekst? Wie is je doelgroep? Alle nuances worden besproken om tot het perfecte eindresultaat te komen.

Via een online formulier krijgen we een nog duidelijker beeld. Hier kun je alles invullen wat je in de tekst terug wilt zien, van stijl tot specifieke eisen.

Na de briefing ontvang je van ons een op maat gemaakte offerte. Ga je akkoord? Dan kun je rekening houden met een levertijd van 5 tot 7 werkdagen. Heb je meer haast? Geen zorgen, met onze spoedlevering heb je de teksten al binnen 48 uur in handen.

Dan is het tijd voor het echte werk. Onze ervaren copywriters gaan aan de slag met jouw teksten. Ze doen uitvoerig onderzoek naar jouw branche en jouw doelgroep om zo gerichte content te schrijven die doet wat ‘ie moet doen! Je project is niet alleen in de handen van ervaren copywriters, maar krijgt ook de goedkeuring van onze redacteuren.

Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Na de oplevering van de tekst heb je de mogelijkheid om feedback te geven. Eventuele aanpassingen? Die voeren we graag voor je door. En het mooie is: je ontvangt altijd één kosteloze revisie. De opdracht is pas afgerond wanneer jij 100% tevreden bent met het eindresultaat.

Social media uitbesteden? Copywritings pakt het op!

Of je nu actief bent op Instagram, Facebook, LinkedIn of Twitter. Copywritings denkt hoe dan ook graag mee. Of ben je helemaal niet actief op de socials? Wij brengen daar graag verandering in! Wil je geen gedoe en jouw social media uitbesteden aan een betrouwbare partner? Wij zorgen dat jij weer kan doen waar je goed in bent: ondernemen. Onze schrijvers voor social media hebben jarenlange ervaring in het copywriting vak. Niet alleen ervaring, maar ook passie voor taal en marketing brengen jouw social media teksten naar een hoger level! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn Copywritings.

We staan er mee op en we gaan er mee naar bed, copywriting zit dan ook echt in ons bloed. Ons werk stopt nooit, want zelfs na oplevering informeert, inspireert en overtuigt het dagelijks duizenden mensen die onze teksten lezen. We gaan dan ook voor niets minder dan perfect.

Maar… het is niet voldoende om enkel een boeiend verhaal te vertellen. Dat verhaal moet ook gevonden worden. Daarom gaan we verder dan alleen copywriting. We bieden ook SEO trajecten aan die ervoor zorgen dat jouw merk gevonden wordt in de zoekresultaten.

landingspagina-over-ons-copywritings

    Get In Touch

      Get In Touch