Ghostwriter

Wij zijn Copywritings.

Bij ons vind je jouw freelance ghostwriter!

Copywritings is jouw flexibele, transparante en creatieve partner op het gebied van copywriting. Met een tal getalenteerde ghostwriters leveren we hoogstaand werk af. Zo worden jouw lezers vaste klanten.

Wij zijn Copywritings.

Bij ons vind je jouw freelance ghostwriter!

Copywritings is jouw flexibele, transparante en creatieve partner op het gebied van copywriting. Met een tal getalenteerde ghostwriters leveren we hoogstaand werk af. Zo worden jouw lezers vaste klanten.

ghostwriter

Een ghostwriter inschakelen doe je bij Copywritings.

Je bent een onderneming begonnen, hebt geweldige ideeën voor pakkende content op jouw website of je wilt de huidige website bijwerken en een aantal waardevolle blogs gaan schrijven. Het idee is er en je hebt de kennis, maar je blijft alsmaar staren naar een leeg document. Het geeft een frustrerend gevoel als je dit geweldige idee wilt gaan uitwerken, maar er zelf niet goed uitkomt. Heel veel meer tijd wil je er verder niet aan kwijtraken, want je bent ook op andere vlakken hard nodig in je groeiende onderneming. Wij hebben de oplossing: schakel een ghostwriter in!

Wat is een ghostwriter?

Wanneer schrijven niet je sterkste punt is, maar je wel graag content wilt plaatsen op jouw website, is een ghostwriter inschakelen de perfecte oplossing! Een ghostwriter (betekenis: anonieme schrijver) is een professionele schrijver die jou voorziet van de gewenste content. Zodra je deze content op jouw website plaatst, wordt de naam van de oorspronkelijke auteur (de ghostwriter) niet benoemd. Je hebt dan de keuze om helemaal geen naam te benoemen bij de content, of je eigen naam hier neer te zetten. Door de hulp van een ghostwriter is jouw website voorzien van professionele content en lijkt het alsof jij de content zelf hebt geschreven. Niemand weet dat jij hulp hebt gehad, behalve de ghostwriter natuurlijk.

ghostwriting-uitbesteden

Wat voor content je ook zoekt, onze ghostwriters schrijven het voor je!

Ghostwriters worden al jarenlang ingezet voor het schrijven van verschillende soorten content. Het schrijven van teksten voor jouw website, columns, blogs, e-mails, social media posts, persberichten en ga zo maar door: niks is voor ghostwriters te gek. Wanneer een ghostwriter teksten schrijft voor jouw onderneming, ben jij degene die bepaalt wat er geschreven gaat worden, maar schrijft de teksten zelf uiteindelijk niet.

ghostwriting

Wat levert een ghostwriter op?

Veel ondernemers zien een ghostwriter als kostenpost, maar dat is alles behalve waar! Wanneer je zelf niet uit de teksten komt, levert een ghostwriter juist veel op. De teksten die we schrijven controleren we altijd tot in de puntjes. Je tekst wordt eindelijk realiteit. Iets wat je anders ontzettend veel tijd en moeite had gekost. Je weet nu zeker dat de tekst waardevolle inhoud bevat met de doelstelling die jij al die tijd al voor ogen had. De teksten positioneren jou nu als expert, ervaringsdeskundige en ga zo maar door. Met als resultaat? Meer naamsbekendheid én klanten. De ghostwriters van Copywriting zijn allemaal professioneel op het gebied van het schrijven van teksten. Omdat je zeker weet dat de teksten goed zijn geschreven, kun je een ghostwriter eerder als investering zien.

ghostwriting

Wat levert een ghostwriter op?

Veel ondernemers zien een ghostwriter als kostenpost, maar dat is alles behalve waar! Wanneer je zelf niet uit de teksten komt, levert een ghostwriter juist veel op. De teksten die we schrijven controleren we altijd tot in de puntjes. Je tekst wordt eindelijk realiteit. Iets wat je anders ontzettend veel tijd en moeite had gekost. Je weet nu zeker dat de tekst waardevolle inhoud bevat met de doelstelling die jij al die tijd al voor ogen had. De teksten positioneren jou nu als expert, ervaringsdeskundige en ga zo maar door. Met als resultaat? Meer vertrouwen van lezers, naamsbekendheid én potentiële klanten. De ghostwriters van Copywriting zijn allemaal professioneel op het gebied van het schrijven van teksten. Omdat je zeker weet dat de teksten goed  geschreven, kun je een ghostwriter eerder als investering zien. Dus, heb je nog steeds die ene vacaturetekst nodig? Schakel een ghostwriter in!

Onze ghostwriters besparen kostbare tijd

Doordat je zelf niet meer hoeft na te denken over de teksten die je wilt gaan schrijven, creëer je enorm veel rust in je hoofd. Hoe fijn is het om geen tijd meer vrij te hoeven maken voor het schrijven van jouw gewenste teksten? Frustraties blijven tijdens het schrijven bespaard en je rekent bij ons op waardevolle content.

Samen overleggen we de wensen en mogelijkheden van de opdracht, waarna we een ghostwriter aan deze opdracht koppelen. Na een uitgebreid onderzoek naar de doelgroep én relevante zoekwoorden, schrijft de ghostwriter de tekst. We leveren de tekst pas op als deze tot in de puntjes is gecontroleerd. Is de tekst precies wat je voor ogen had, of heb je hier en daar nog wat feedback? In het laatste geval passen we de tekst aan zodat deze geheel aansluit op jouw wensen en verwachtingen.

ghostwriter-inhuren

Ghostwriters van Copywritings

Copywritings is er op de momenten dat jij een ghostwriter nodig hebt. Al onze ghostwriters zijn breed georiënteerde tekstschrijvers en leveren elke keer weer een waardevolle tekst op. Precies naar jouw wensen. 

Heb jij nog steeds een leeg document voor je? Dan is het tijd om contact met ons op te nemen! Vraag gemakkelijk en snel een offerte aan. Binnen no-time schrijven wij de teksten die jij al die tijd al voor ogen had en worden ze dus werkelijkheid.

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Onze Ervaren Copywriters.

WAAR WE TROTS OP ZIJN.

Onze Ervaren Copywriters.

LEER MEER OVER COPYWRITING & ONLINE MARKETING.

Blogs & Artikelen.

Waarom zou je een SEO tekstschrijver inhuren?

Waarom zou je een SEO tekstschrijver inhuren?

Het schrijven van de juiste SEO teksten kan ingewikkeld zijn. Maar geen paniek, er zijn experts die precies weten hoe ze dit moeten aanpakken.

Waarom headers belangrijk zijn

Waarom headers belangrijk zijn

Headers breken de tekst op in behapbare stukken, creëren focuspunten en maken het mogelijk om alle informatie in een oogopslag te vangen.

SEO op de homepage, waar moet je op letten?

SEO op de homepage, waar moet je op letten?

De homepage van je website is het digitale visitekaartje voor websitebezoekers. Maar hoe pas je SEO toe op je homepage?

Advertentie teksten schrijven: hoe doe je dat?

Advertentie teksten schrijven: hoe doe je dat?

Advertentieteksten zijn cruciaal voor succesvolle marketingcampagnes. Ze moeten overtuigend zijn en tegelijkertijd de aandacht van de lezer trekken.

SEO voor beginners

SEO voor beginners

Als je nieuw bent in de wereld van online marketing, kan SEO overweldigend klinken. Maar maak je geen zorgen; we hebben deze blog speciaal geschreven voor beginners in de wereld van SEO!

How to: korte pakkende teksten schrijven

How to: korte pakkende teksten schrijven

Het vermogen om korte teksten te schrijven die de aandacht grijpen en een boodschap overbrengen, is een kunst die elke copywriter zou moeten beheersen.

Waarom heb je een contentstrategie nodig?

Waarom heb je een contentstrategie nodig?

In de snelle wereld van vandaag is een goede contentstrategie goud waard. In deze blog vertellen we je waarom een contentstrategie zo belangrijk is.

Copywriting in een visuele wereld

Copywriting in een visuele wereld

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar woorden geven een beeld nog meer kracht. Dat is precies waar copywriting in de visuele wereld samen komen.

Creatief schrijven

Creatief schrijven

Ben je op zoek naar een manier om jouw teksten écht te laten opvallen in een zee van woorden? Dan is creatief schrijven de sleutel.

    Get In Touch

      Get In Touch