Voor e-commerce

copywriting-voor-e-commerce

Meer klanten, meer verkoop.

Heb je een webshop en wil jouw teksten laten schrijven? Dat is een verstandige keuze! Wij kunnen jouw e-commerce store naar een hoger niveau tillen. Ben je op zoek naar een pakkende productomschrijving of wil je meer verkeer binnenhalen via een goede SEO pagina? Dat kan!

Dagelijks werken we voor toonaangevende webshops waar onze teksten jaarlijks voor miljoenen euro’s extra omzet zorgen. We zien een goede tekst daarom niet als kostenpost, maar een investering waar jouw bedrijf nog lang van zal profiteren.

Onze aanpak is anders dan je gewend bent. We focussen niet alleen op het schrijven van overtuigende teksten voor jouw e-commerce, maar we kunnen je ook ondersteunen bij social media campagnes en een SEO strategie. Verhoog je conversies en bouw een loyale klantenkring op met onze op maat gemaakte copywriting en marketing diensten. 

Ben je klaar om je webshop naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we jouw e-commerce succes kunnen boosten.

ecommerce-copywriting

Dit kun je van ons verwachten.

Hoe, wat, waar, waarom?

Binnen slechts 24 uur na je aanvraag ontvang je van ons een offerte. Ben je akkoord? Je kunt rekening houden met 5 tot 7 werkdagen. Meer haast? Binnen 48 uur kunnen wij al een spoedlevering opleveren. Geen gedoe met fysieke ontmoetingen of online meetings, we begrijpen dat jouw tijd kostbaar is.

Elk project is anders en heeft daarom een ander tarief. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Ja, hier vragen wij wel een meerprijs voor.

Natuurlijk, we kunnen voorbeelden van ons werk delen om je een idee te geven van de kwaliteit van onze teksten.

Neem simpelweg contact met ons op via info@copywritings.nl of stuur een WhatsApp naar 06-42433268 (alleen chatten). We staan klaar om je te helpen jouw webshop naar succes te leiden!

Via onze content briefing vertel je ons meer over jouw onderneming en je doelgroep. Ook geef je eenvoudig jouw wensen en verwachtingen door. Vervolgens gaan we direct voor je aan de slag!

Onze tevreden klanten.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

"Het team van Copywritings levert super goede blog en web / email teksten voor ons bedrijf. Ze leveren snel, kundig en zijn ook nog eens vriendelijk en prettig om mee samen te werken. Een absolute aanrader voor ieder bedrijf die goede SEO content en SEO experts nodig heeft."

Jojanneke Eigenaar @ Superfoodguru
Superfoodguru

"Copywritings heeft ons geholpen met het opzetten van diverse Facebook campagnes en het herstructureren van onze Google Ads. De creative input in combinatie met hun kennis van zaken zorgen al maandenlang voor succesvolle campagnes. De heldere communicatie, het snelle schakelen en het pro-actief meedenken over mogelijkheden voor e-commerce optimalisaties zorgt ervoor dat wij nog altijd met Copywritings samenwerken."

Rogier Mede-eigenaar @ Houtje Touwtje
houtje-touwtje-review

"Copywritings heeft ons geholpen met het schrijven van onze productbeschrijvingen. Hiermee hebben ze een extra boost gegeven aan onze producten."

Sean Content Manager @ Lifegoods
review-lifegoods2

Ons ijzersterke team.

Ontvang tips voor jouw e-commerce teksten.