Veelgestelde vragen

Bij Copywritings zijn we uniek omdat we niet alleen al onze teksten snel opleveren, maar we ook openstaan voor spoedopdrachten. Daarnaast begrijpen we dat kleinere bedrijven wellicht liever eerst voor een eenvoudige losse opdracht gaan, daarom zit je bij ons niet vast aan abonnementen en automatische incasso’s. 

We gaan verder dan alleen het schrijven van professionele content. We denken met je mee over strategieën, plannen meetings in en zetten ons volledig in, zonder extra kosten, tot de laatste letter. Daarnaast bieden we ook aanvullende services, zoals het leveren van afbeeldingen, het bouwen van e-mailflows en het plaatsen van teksten en campagnes op websites, en nog veel meer.

Wij schrijven in het Nederlands & Engels.

Je bedrijf laten groeien tot een succes… Dat is de droom, toch? Daarom zijn wij er om op diverse manieren bij te dragen aan de groei van jouw bedrijf! Onze copywriters zijn expert in het schrijven van overtuigende en doelgerichte teksten, waardoor we je kunnen helpen om je producten, diensten en merk op een aantrekkelijke en overtuigende manier te presenteren aan je doelgroep. Onze teksten kunnen ervoor zorgen dat potentiële klanten geïnteresseerd raken, vertrouwen opbouwen en uiteindelijk tot aankoop overgaan. 

Wij kunnen tot 100 artikelen / pagina’s per dag opleveren.

Ja, we bieden korting voor grote orders. Vraag hiervoor naar de voorwaarden.

Ja, als extern tekstbureau kunnen we zeker goed over je bedrijf schrijven, zelfs zonder directe interne betrokkenheid! Onze professionele copywriters hebben ervaring met het schrijven voor diverse bedrijven en branches. Ze kunnen zich snel inleven in verschillende bedrijven en zich vertrouwd maken met jouw doelgroep, producten of diensten, en kernwaarden.

Voordat we beginnen met schrijven, zullen we je eerst vragen om een content briefing in te vullen en doen we grondig onderzoek. Zo kunnen we een goed begrip krijgen van je bedrijf, je waarden, je doelgroep en je gewenste boodschap. Op basis van deze input zullen we content schrijven die aansluit bij jouw tone of voice, merkidentiteit én marketingdoelen.

Wist je dat er zelfs voordelen zijn als een extern copywriting bureau voor je aan de slag gaat? We bieden een frisse blik en objectiviteit. Omdat we niet intern bij je bedrijf betrokken zijn, kunnen we met een nieuwe blik naar je bedrijf en doelgroep kijken. Zo kunnen we nieuwe perspectieven en creatieve ideeën aandragen, waardoor de teksten nóg effectiever kunnen zijn.

Elk project is anders en heeft daarom een ander tarief. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Je ontvangt bij ons standaard één revisie.

Wij schrijven website teksten, blogs, productomschrijvingen, persberichten, advertentieteksten, social media berichten en nog veel meer. Heb je een specifieke aanvraag? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Geloof het of niet, we schrijven echt voor elk soort branche. We hebben ervaring met diverse industrieën en hebben gewerkt met uiteenlopende klanten, waaronder gerenommeerde bedrijven zoals SMEG, RET Bouwproducten, LifeGoods, Klemko Elektrotechniek, GORTcoaching en nog veel meer. Of je nu actief bent in de technologie, gezondheidszorg, mode, voeding, vastgoed, persoonlijke ontwikkeling of welke andere branche dan ook, wij hebben de expertise en flexibiliteit om teksten te leveren die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelgroep. 

Gemiddeld leveren wij een tekst binnen 5 tot 7 werkdagen op. Heb je een spoedopdracht? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, dit kunnen wij doen tegen een meerprijs. 

Absoluut! We bieden uitgebreide ondersteuning op het gebied van SEO. We begrijpen het belang van zoekmachineoptimalisatie en de rol die het speelt in het vergroten van de online zichtbaarheid van jouw bedrijf. Onze ervaren copywriters zijn bekend met de nieuwste SEO-technieken en best practices.

Bij het schrijven van content houden we rekening met relevante zoekwoorden en zorgen we voor een goede balans tussen leesbaarheid en zoekmachineoptimalisatie. We optimaliseren meta-tags, headings, en andere elementen om ervoor te zorgen dat je content beter wordt gevonden door zoekmachines. Daarnaast kunnen we je adviseren over de SEO-strategieën om de rangschikking en vindbaarheid van je website te verbeteren.

We zijn op dit moment niet op zoek naar nieuwe copywriters via open sollicitaties en zullen hier niet op reageren.