Advertentieteksten

Advertentieteksten-uitbesteden

Je hebt het als marketeer al druk genoeg.

Als marketeer weet jij als geen ander hoe druk het kan zijn om alles te regelen. Van strategie tot uitvoering, het is een uitdaging om alles onder controle te houden. Bij Copywritings begrijpen wij dat en willen we jou daarom graag helpen met het schrijven van de beste advertentieteksten voor jouw bedrijf of klanten. Met onze professionele advertentieteksten helpen wij jou om je campagnes naar een hoger niveau te tillen. Wij weten precies hoe we jouw doelgroep moeten aanspreken en welke boodschap het beste bij hen past.

We komen zelf uit de marketingwereld.

Ons team bestaat uit ervaren copywriters die zelf uit de marketingwereld komen. We begrijpen daarom als geen ander hoe belangrijk het is om niet alleen te kijken naar de teksten, maar ook naar hoe deze presteren. Daarom is het ook mogelijk om ons in te zetten om prestaties van jouw campagnes te monitoren. We geven jou vervolgens advies over hoe deze te verbeteren. Wij helpen jouw conversies te verhogen, of het nu gaat om een campagne op Google Ads, Facebook of Pinterest. Geen tijd om zelf de campagnes te beheren? Wij kunnen ook de campagnes in eigen beheer uitvoeren. Lees hier meer over ons social media advertentie beheer.

social-media-advertenties

Dit kun je van ons verwachten.

Zij willen al niet meer zonder ons.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

"Copywritings heeft ons geholpen met het opzetten van diverse Facebook campagnes en het herstructureren van onze Google Ads. De creative input in combinatie met hun kennis van zaken zorgen al maandenlang voor succesvolle campagnes. De heldere communicatie, het snelle schakelen en het pro-actief meedenken over mogelijkheden voor e-commerce optimalisaties zorgt ervoor dat wij nog altijd met Copywritings samenwerken."

Rogier Mede-eigenaar @ Houtje Touwtje
houtje-touwtje-social-media-ads

Voor ieder wat wils.

E-mails

Ontdek de kracht van succesvolle e-mails en geautomatiseerde campagnes.

Advertentieteksten

Verover de harten van jouw lezers met ijzersterke advertentieteksten.

Social media posts

Elke maand opnieuw een feed vol met pakkende social media teksten.

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Omdat elke letter telt! Een goed geschreven advertentie kan het verschil zijn tussen een voorbijganger en een klant. Laat ons de juiste woorden voor je vinden.

Binnen slechts 24 uur na je aanvraag ontvang je van ons een offerte. Ben je akkoord? Je kunt rekening houden met 5 tot 7 werkdagen. Meer haast? Binnen 48 uur kunnen wij al een spoedlevering opleveren. Geen gedoe met fysieke ontmoetingen of online meetings, we begrijpen dat jouw tijd kostbaar is.

Of je nu ingewikkelde software verkoopt of regenlaarzen, we duiken diep in je niche om tekst te leveren die raakt.

Ons team heeft gewerkt voor diverse branches en industrieën. We kunnen specifieke voorbeelden geven van eerdere projecten die relevant zijn voor jouw branche. Daarnaast zal elke copywriter altijd uitvoerig onderzoek doen naar jouw branche en jouw doelgroep om zo gerichte content te schrijven die doet wat ‘ie moet doen!

Via onze content briefing vertel je ons meer over jouw onderneming en je doelgroep. Ook geef je eenvoudig jouw wensen en verwachtingen door. Vervolgens gaan we direct voor je aan de slag!

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Je ontvangt altijd 1 kosteloze revisie. Als er feedback is en aanpassingen nodig zijn, zullen we deze graag voor je doorvoeren totdat je tevreden bent met het eindresultaat.

Ons ijzersterke team.

Verhoog de CTR van jouw campagnes.