Blogs

blogs-uitbesteden-dienst

Waar woorden winnen en zorgen verdwijnen.

Een blog is een enorm krachtig middel om meer verkeer naar je website te genereren én om autoriteit binnen jouw markt te krijgen. Niet alleen zorgt het voor relevant verkeer, het kan ook een middel zijn om vertrouwen te winnen bij de lezer.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een productomschrijving waar het vooral om conversie draait, is een blog vaak informatief. Bij een informatieve blog deel je vooral kennis. Eerst geven en dan nemen geldt ook in de sales wereld. Door een uitgebreide blog te schrijven kun je aan jouw lezers laten zien dat jij de expert bent in het desbetreffende vakgebied. Daarnaast kun je blogs gebruiken om bijvoorbeeld nieuwsbrief inschrijvingen te genereren of de bezoekers advertenties te laten zien via social media. 

Dat een blog alleen maar voor ‘de leuk’ is, is echt voorbij. Blogs zijn dé manier om jouw bedrijf te laten groeien. Wij schrijven dagelijks blogs die hoog in de zoekresultaten scoren. Met een gedegen SEO zoekwoorden onderzoek en een strak plan kunnen we binnen enkele maanden jouw organische bezoekersaantal een boost geven.

Ben je benieuwd geworden hoe wij jouw onderneming door middel van blogs kunnen laten groeien?

blogs-laten-schrijven

Dit kun je van ons verwachten.

Zij willen niet meer zonder ons.

"Het team van Copywritings levert super goede blog en web / email teksten voor ons bedrijf. Ze leveren snel, kundig en zijn ook nog eens vriendelijk en prettig om mee samen te werken. Een absolute aanrader voor ieder bedrijf die goede SEO content en SEO experts nodig heeft."

Jojanneke Leistra Eigenaar @ Superfoodguru
Superfoodguru

"Copywritings schrijft maandelijks teksten voor op de website van mijn bedrijf. Ze hebben snel de juiste tone-of-voice gevonden voor de teksten, passend bij mijn persoon en tekst op mijn website. Korte lijnen, kritisch, professioneel maar ook pragmatisch en zeer open voor verbeteringen om de teksten nog beter bij mij te laten aansluiten!"

Marco Heida Eigenaar @ Qings
Case-QINGS

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Ja, afhankelijk van jouw wensen en behoeften kunnen we teksten in verschillende talen leveren, dankzij ons diverse team van ervaren schrijvers.

Elk project is anders en heeft daarom een ander tarief. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Je ontvangt bij ons standaard één revisie.

Jazeker. We besteden veel aandacht aan het vastleggen en handhaven van de tone-of-voice van elk merk waarmee we werken. Voordat we beginnen aan de opdracht, vragen we je om een content briefing in te vullen. Op die manier leren we jouw bedrijf beter kennen.

We schrijven blogs voor een breed scala aan klanten: van drukke ondernemers, webshop eigenaren tot marketing- en contentmedewerkers van grote bedrijven. Elk project krijgt onze volledige aandacht en expertise.

De levertijd varieert, maar over het algemeen kun je binnen 5 tot 7 werkdagen je teksten verwachten. Spoed? We bieden ook een 48-uurs service aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ja, dit kunnen wij doen tegen een meerprijs.

Ons ijzersterke team.

Ontvang tips om nog betere blogs te schrijven.