E-mails

email-marketing

Meetbaar resultaat op de automatische piloot.

Direct resultaat, zonder gedoe. Dat is precies wat e-mail marketing voor jou kan betekenen. Vergeet dure campagnes, eindeloze meetings en mikken zonder doel. E-mail marketing is nog steeds het kanaal met de hoogste ROI. Volledige personalisatie, op maat gemaakte designs en vaker in contact komen met je klanten zijn pas enkele voordelen van e-mail marketing.

Geen tijd? Geen probleem!

Wij denken met je mee over jouw e-mail marketingstrategie en bouwen de e-mailcampagnes in verschillende software zoals Mailchimp, MailBlue of GetResponse.  Liever alles op de automatische piloot? Ook dat is mogelijk! Wij bouwen automatiseringen waar je vervolgens niet meer naar om hoeft te kijken. Denk aan een welkomstmail voor nieuwe klanten, speciale acties op verjaardagen, en een notificatie wanneer iemand vergeet af te rekenen. Maar we maken ook e-mails wanneer je een succes wilt vieren, informatie over je werkwijze wilt delen of als je feedback kunt gebruiken.

content-marketing-uitbesteden

Dit kun je van ons verwachten.

Deze merken blinken uit in elke inbox.

"Onlangs zijn we een samenwerking met Copywritings gestart en ik ben zeer tevreden over hun geleverde werk. Het bureau heeft een team van getalenteerde schrijvers die kwalitatief content leveren binnen een korte tijd. Ze zijn zeer professioneel en hun klantenservice is uitstekend."

Timber and Building Supplies Holland N.V. Karin Cardinaal
Teksten-RET-bouwproducten

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

E-mailmarketing is een manier om jouw producten, diensten of informatie direct naar je doelgroep te communiceren via… je raadt het al: e-mail. Het kan gaan om nieuwsbrieven, promoties, aankondigingen of meer informatie over je werkwijze.

We hebben een uitgebreide content briefing die je invult voordat we voor je aan de slag gaan. Op deze manier krijgen we een beter beeld van jouw onderneming en je klanten. Zo schrijven we e-mails die doen wat ze moeten doen: converteren, informeren en inspireren.

Absoluut! Onze templates passen zich naadloos aan elk schermformaat aan. Of je nu een smartphone, tablet of desktop gebruikt, ze zien er altijd op hun best uit

We maken gebruik van de kleuren en font van jouw merk. Daarnaast schrijven we de teksten in jouw schrijfstijl. Zo is je merkstem op elk platform hetzelfde en herkennen je klanten je gelijk!

Van een warm welkomstbericht tot subtiele herinneringen voor verlaten winkelwagentjes, wij bouwen automatiseringen die je bedrijf laten groeien.

Elke e-mail software heeft zo zijn voor- en nadelen. Daarom kijken we naar jouw specifieke situatie en kiezen we de beste match. We denken met je mee en geven advies waar nodig.

Voor het vakkundig opzetten van een e-mail campagne of flow nemen we de tijd om elk detail te perfectioneren. Gemiddeld kun je verwachten dat dit proces zo’n 7 tot 10 werkdagen in beslag neemt. Zo zorgen we ervoor dat alles naadloos, effectief en op maat gemaakt is voor jouw merk.

Benieuwd geworden? Ontvang 3 voorbeeld e-mails!

Ons ijzersterke team.