Service Category: Recruitment

Wij vinden de perfecte woorden, zodat jij de perfecte kandidaat kunt vinden.

Het vinden van goed personeel kan tegenwoordig een uitdaging zijn. Het is daarom essentieel dat je een aantrekkelijke en pakkende vacaturetekst hebt die de juiste kandidaten aanspreekt. Maar het schrijven van zo’n tekst kan veel tijd en moeite kosten, vooral als je een drukke ondernemer of recruiter bent. Gelukkig kunnen wij je helpen met het schrijven van professionele en overtuigende vacatureteksten.

Wij weten precies hoe we de juiste woorden moeten kiezen om de aandacht van de juiste kandidaten te trekken. Zo zorgen we ervoor dat jouw vacatureteksten opvallen tussen de rest, en dat de kandidaten worden aangespoord om te solliciteren.

Met Copywritings bespaar je niet alleen tijd, maar ben je ook verzekerd van kwaliteit. Wij zijn experts in het schrijven van vacatureteksten voor verschillende functies en sectoren. We passen onze teksten aan op jouw specifieke wensen en doelgroep. Met onze expertise in copywriting en contentcreatie, kunnen wij jouw vacatureteksten naar een hoger niveau tillen.

Door jouw vacatureteksten uit te besteden aan Copywritings, bespaar je tijd en ben je verzekerd van kwaliteit.

content-marketing-uitbesteden

Dit kun je van ons verwachten.

Zij willen al niet meer zonder ons.

Hoe, wat en waarom.

Een professioneel geschreven vacaturetekst is strategisch opgebouwd om de juiste kandidaten aan te spreken en hen te motiveren om te solliciteren. Wij gebruiken bewezen technieken die de aandacht trekken en vasthouden.

Door nauw met jou samen te werken, vangen we de essentie van jouw bedrijfscultuur en zorgen we ervoor dat deze als een rode draad door de vacaturetekst loopt, zodat potentiële kandidaten zich direct kunnen identificeren met jouw organisatie.

De standaard levertijd is 5 tot 7 werkdagen. Heeft de vacaturetekst spoed? Geen probleem, we bieden ook spoedleveringen van 48 uur aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

We starten met een briefing, hierin geef je jouw wensen en de functie-eisen door. Daarna gaan we aan de slag met de vacaturetekst. Na de eerste oplevering is er altijd ruimte voor feedback en leveren we de definitieve vacaturetekst op.

Absoluut, wij zorgen ervoor dat de vacaturetekst geoptimaliseerd is met relevante zoekwoorden zonder de leesbaarheid uit het oog te verliezen, zodat jouw vacature goed vindbaar is voor kandidaten.

De kosten zijn afhankelijk van de lengte en complexiteit, maar we bieden altijd transparante prijzen.

We zorgen voor een onderscheidende vacature door een pakkende titel, een aantrekkelijke introductie en door gebruik te maken van overtuigende argumenten die de kandidaat aanzetten tot actie.

Op verzoek kunnen we succesvolle voorbeelden tonen van vacatureteksten die we voor andere tevreden klanten hebben geschreven.

Ons ijzersterke team.