Complexe diensten in toegankelijke taal voor Global-Fortis

Global-fortis-case-copywritings

Project Details

Project Naam:
Complexe diensten in toegankelijke taal voor Global-Fortis

Project Details

Professionele-engelse-teksten-global-fortis
Website-teksten-global-fortis

De uitdaging

Ondanks hun geavanceerde diensten en diepgaande kennis ondervonden ze een uitdaging: het communiceren van hun complexe diensten op een begrijpelijke manier op hun website. Dit was vooral lastig voor hun internationale klanten, gezien de complexiteit van de maritieme asbestsector en de noodzaak om content in het Engels te bieden. Ze hadden behoefte aan website content die zowel informatief als toegankelijk was voor een breed publiek. Zo gingen wij te werk:

1

Uitleg

De eigenaren van Global-Fortis legden ons alles uit omtrent hun ontstaan, missie en 'gevoel' van de onderneming.
2

Diepgaand onderzoek

We begonnen met grondig onderzoek naar de diensten en het vakgebied van Global-Fortis, om de complexiteit ervan volledig te begrijpen.
3

Schrijven

Met een duidelijk inzicht in hun diensten, schreven we website content die de complexiteit van maritiem asbestbeheer uitlegt op een manier die voor iedereen begrijpelijk is, zonder afbreuk te doen aan de technische precisie.

Meer dan woorden

De nieuwe website content van Global-Fortis werd een cruciaal hulpmiddel in hun communicatie en marketingstrategie. De teksten, helder en nauwkeurig, verbeterden niet alleen hun online aanwezigheid, maar maakten hun diensten ook begrijpelijk en toegankelijk voor een breed, internationaal publiek.

Björn van Bakel Mede-eigenaar Global-Fortis B.V

"Wegens ons specifieke werkveld is het voor ons erg lastig om in korte tijd uit te leggen wat we precies doen en hoe een tekst moet worden vormgegeven. Er werd binnen enkele dagen een tekst ontwikkeld waarbij feilloos werd aangevoeld waaraan de tekst moest voldoen om niet alleen ons eigen gevoel terug te laten komen, maar ook nog eens in makkelijk leesbare tekst wordt ingegaan op wat we nou eigenlijk precies doen. Werkelijk waar; Magie!"

Ook jouw website naar een hoger niveau?

Of het nu gaat om het uitleggen van complexe diensten of het bereiken van een internationaal publiek, Copywritings is jouw partner voor heldere en effectieve website content. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw online aanwezigheid kunnen versterken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?