Lokale vindbaarheid voor Klappe Makelaardij

Klappe-Makelaardij-case

Project Details

Project Naam:
Lokale vindbaarheid voor Klappe Makelaardij

Project Details

Klappe Makelaardij is een makelaardij in Emmeloord? De uitdaging? Weer hoog in de zoekresultaten komen!

Hoger-in-zoekresultaten-makelaardij
Betere-vindbaarheid-makelaar

Van onvindbaar naar topposities

In het hart van Emmeloord staat Klappe Makelaardij, een gevestigde naam met een rijke geschiedenis in de vastgoedmarkt van de regio. Echter, in een tijdperk waarin het internet de vastgoedwereld domineert, merkte Klappe Makelaardij dat hun online aanwezigheid niet op gelijke voet stond met hun fysieke reputatie. Dit was dan ook de reden dat ze de expertise van Copywritings inriepen. Lees verder om te zien hoe Klappe Makelaardij en Copywritings samenwerkten om de lokale zichtbaarheid te creëren.

1

Analyse rankings

We analyseerden hoe de huidige website presteerde en onderzochten waar de concurrentie van de makelaardij op rankt.
2

Schrijven SEO teksten

Wij schreven op basis van ons zoekwoorden onderzoek 12 lokale SEO pagina’s van dorpen en steden rondom Emmeloord.
3

Autoriteit verbeteren

We zorgden voor een versterkt linkprofiel met betere interne links.

Het resultaat? Weer vindbaar in de regio

Binnen een tijdsbestek van slechts vier maanden wist Copywritings de digitale aanwezigheid van Klappe Makelaardij te transformeren. Alle relevante zoekcombinaties van ‘Makelaar’ plus de specifieke locatie waren prominent te vinden op de eerste pagina van Google. Deze opmerkelijke verschuiving naar de voorgrond van de online zoekresultaten vertaalde zich direct in meetbare successen voor Klappe Makelaardij. Hun website zag een toename in bezoekersaantallen, wat vervolgens leidde tot een stroom van nieuwe aanvragen.

Ook lokaal zichtbaar zijn? Copywritings regelt het!

Lokale zichtbaarheid is even cruciaal als fysieke aanwezigheid. Als jouw bedrijf de online aandacht verdient die het op straat krijgt, dan is het tijd om de volgende stap te zetten. Copywritings heeft bewezen dat ze zelfs de meest verborgen parels in de schijnwerpers kunnen zetten. Dus, of je nu een gevestigde naam bent die een digitale boost nodig heeft of een startend bedrijf dat lokaal op de kaart wil staan, Copywritings is je partner voor online succes. Jouw lokale zichtbaarheid is slechts één klik verwijderd!