Creatieve SEO blogs voor Stolk Support

Case-stolk-support

Project Details

Project Naam:
Creatieve SEO blogs voor Stolk Support

Project Details

Stolk Support creëert al jarenlang websites voor grote namen als Anouk Hoogendijk.

stolk-support-case
teksten-schrijven-voor-stolk

Stolk Support bouwt websites, Copywritings bouwt aan Stolk Support

Stolk Support bouwt websites, en Copywritings bouwt aan Stolk Support door middel van twee SEO blogs per maand! Stolk Support bouwt niet alleen website, maar houdt zich ook bezig met het onderhoud ervan. Omdat zij al druk genoeg waren met het bouwen en onderhouden van tientallen websites, besloten ze Copywritings in te schakelen voor het schrijven van creatieve SEO blogs. Dit is hoe wij dat deden: 

1

Grondig zoekwoordenonderzoek

Een SEO blog moet natuurlijk de juiste en relevante zoekwoorden bevatten. We deden een grondig zoekwoordenonderzoek.
2

Schrijven

We begonnen het schrijven door middel van een analyse van de doelgroep en de branche waarin Stolk Support actief is. Door deze analyse te maken, konden we beter begrijpen welke onderwerpen interessant en relevant zijn in de wereld van webtechnologie.
3

Feedback verwerken

Wij ontvangen graag feedback om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij nemen daarom uitgebreid de tijd om feedback te verwerken.

Het resultaat: meer klanten én websites

Door het optimaliseren van de blogartikelen voor zoekmachines en het gebruik van relevante zoekwoorden, kan een website hoger scoren in de zoekresultaten van zoekmachines. Doordat Stolk Support hoger scoort in de zoekmachines, bezoeken meer potentiële klanten de website. Daarnaast zijn de blogs niet alleen technisch, maar ook erg leuk en interessant om te lezen. Precies wat Stolk Support voor ogen had. Op deze manier kan Stolk Support meer websites bouwen en onderhouden!

Copywritings schrijft creatieve blogs over elk onderwerp

​​Copywritings is hét copywriting bureau voor inspirerende en creatieve blogs over welk onderwerp dan ook! Of je nu op zoek bent naar een blog over duurzaamheid, de beste reistips voor avontuurlijke backpackers, of het laatste nieuws op het gebied van technologie en innovatie, onze copywriters hebben alle kennis in huis. Of je nu een creatieve blog wilt plaatsen op je website, of op zoek bent naar hoogwaardige content om te delen op social media, Copywritings staat voor je klaar. Dus waar wacht je nog op? Laat Copywritings je helpen bij het creëren van blogs die de aandacht trekken, inspireren en informeren.