Teksten voor Klemko

Klemko-case

Project Details

Project Naam:
Teksten voor Klemko

Project Details

De elektrotechnische installateur sneller, efficiënter en slimmer laten werken op een laagdrempelige manier. Dat is het uitgangspunt van Klemko, een producent van innovatieve ledverlichting, lichtbesturingen en aansluittechniek van hoge kwaliteit.

website-teksten-klemko
klemko-case

Efficiënter en slimmer werken met Klemko

Onder Klemko vallen verschillende bedrijven, zoals Panflex en Canalit. Van professionele productomschrijvingen voor Canalit airco hulpstukken tot landingspagina’s voor Panflex, wij helpen Klemko met het zoeken naar de juiste woorden om de elektrotechnische installateur sneller, efficiënter en slimmer te laten werken. 

1

Brainstorm

Maar hoe gaan we dat aanpakken? Door een brainstormsessie te houden zorgen we dat we alle belangrijke punten behandelen en dat we de beste ideeën bedenken. ​​
2

Schrijven

Dan is het tijd om te schrijven. Voor Klemko schrijven we diverse teksten, dus is het van groot belang om elke tekst weer anders aan te pakken.
3

Feedback verwerken

Wij ontvangen graag feedback om de verwachtingen van de klant te overtreffen. Wij nemen daarom uitgebreid de tijd om feedback te verwerken.

Het resultaat: Heldere teksten die goed vindbaar zijn

Omdat wij verschillende teksten schrijven, zijn de resultaten op verschillende manieren merkbaar. Door het schrijven van effectieve SEO categorieteksten scoort het bedrijf hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines. Dit leidt tot meer organisch verkeer naar de website, wat op zijn beurt resulteert in meer potentiële klanten en meer conversies. Het publiceren van persberichten over nieuwe en innovatieve producten heeft gezorgd voor meer media-aandacht en aandacht van het publiek voor het bedrijf. Maar wat alle teksten doen: de elektrotechnische installateur sneller, efficiënter en slimmer laten werken op een laagdrempelige manier!

Heldere teksten laten schrijven door Copywritings?

Begeef je je als ondernemer in een sector met technische terminologie en complexe processen? Des te belangrijker is het om heldere teksten te hebben. Begrijpelijke teksten kunnen bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen en geloofwaardigheid bij klanten. Bovendien kunnen complexe processen efficiënter worden gemaakt door duidelijke en begrijpelijke teksten te gebruiken. Klinkt dit ook als iets waar jij naar op zoek bent? Neem contact met ons op!