Samen voor mentaal welzijn met Daylight Wellness Therapy

Teksten-Daylight-Wellness-Therapy

Project Details

Project Naam:
Samen voor mentaal welzijn met Daylight Wellness Therapy

Project Details

Wij kregen de kans om samen te werken met Daylight Wellness Therapy. Daylight Wellness Therapy, opgericht door Aline Martel, biedt ondersteuning aan mensen die kampen met depressie en angststoornissen. Met een achtergrond in maatschappelijk werk en psychologie, biedt Aline een aanpak op maat in therapie, met een focus op Cognitive Behavioral Therapy. Ze helpt haar cliënten bij zelfontdekking, genezing en positieve verandering​​​​.

Case-Daylight-Wellness-Therapy

Woorden geven aan mentale gezondheid

Deze samenwerking richtte zich op het schrijven van teksten voor een breed scala aan digitale workshops voor mentale gezondheid. Daarnaast waren we ook verantwoordelijk voor het schrijven van website content voor Daylight Wellness Therapy en productbeschrijvingen voor een nieuw journal en mandala tekenboek dat Aline uitbracht.

1

Onderzoek en schrijven

We begonnen met een uitgebreide onderzoeksfase om de doelgroep van Daylight Wellness Therapy grondig te begrijpen, evenals de specifieke wensen van Aline. Met de verzamelde inzichten schreven we de teksten.
2

Feedback ronde

We werkten nauw samen met Aline van Daylight Wellness Therapy om feedback te verzamelen en de content aan te passen waar nodig, zodat deze volledig in lijn was met haar visie.
3

Optimalisatie

Na het verwerken van de feedback, analyseerden we de gebruikersinteracties om de content verder te optimaliseren voor betere betrokkenheid en conversie.

De resultaten

De samenwerking leidde tot de succesvolle lancering van diverse online workshops, die lovende recensies ontvingen van deelnemers. De vernieuwde website trok meer bezoekers aan, wat resulteerde in een verhoogde conversieratio. Bovendien werden het journal en mandala tekenboek enthousiast ontvangen, mede dankzij de aantrekkelijke en overtuigende productteksten. Deze samenwerking laat zien hoe krachtige, op maat gemaakte content kan bijdragen aan het succes van online platforms in de gezondheidszorg en welzijnsindustrie. Met voortdurende optimalisatie en aanpassing kijken we uit naar verdere projecten die de grenzen van digitale therapie en wellness verder verleggen.

Aline Founder Daylight Wellness Therapy

“I can trust Copywritings with all of my projects. I love working with the team. They exceed my expectations every time. I'm a very happy customer.”

Wil jij ook jouw content laten schrijven?

Heeft jouw onderneming ook behoefte aan overtuigende content die je doelgroep aanspreekt en activeert? Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte contentstrategie die resultaten levert.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?