SEO content strategie voor Westwood Sourcing

Case-Westwood-Sourcing

Project Details

Project Naam:
SEO content strategie voor Westwood Sourcing

Project Details

Case-Westwood-Sourcing
Case-copywritings-westwood-sourcing

De uitdaging van Westwood Sourcing

Joe stuitte op het probleem dat zijn website, niet goed vindbaar was via Google, wat essentieel is om leads te genereren. Hij zocht hulp bij Copywritings voor het verbeteren van zijn SEO-strategie. Joe realiseerde zich dat, ondanks de inspanningen om een website te bouwen content schrijven, er een gebrek aan kennis was over effectieve SEO-strategieën.

Beperkte online zichtbaarheid

Dit resulteerde in een beperkte online zichtbaarheid en een laag aantal bezoekers op de website. Copywritings stelde voor om te beginnen met het schrijven van SEO-geoptimaliseerde blogs, gericht op relevante onderwerpen binnen de branche van Westwood Sourcing.

1

Bepalen onderwerpen

Aan de hand van input van de klant en ons SEO onderzoek bedachten we de onderwerpen.
2

Schrijven

Na akkoord op de strategie, werden er uitgebreide SEO blogs geschreven van 1000 tot 1500 woorden.
3

Livegang

Na een laatste check van Joe, werden de blogs geplaatst!

Duurzaam succes

Westwood Sourcing en Copywritings zullen blijven samenwerken om zo een duurzame online groei te realiseren. Door in te zetten op kwaliteit, zal Westwood Sourcing een echte autoriteit worden in de branche.

Joe Eigenaar Westwood Sourcing

“Copywritings heeft voor mij een uitstekend artikel geschreven, waarin hun expertise en scherpe schrijfstijl duidelijk naar voren komt. Hun vermogen om complexe onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier op papier te zetten, maakt hun bijdrage zeer waardevol. Bedankt weer!”

Ook beter gevonden worden?

Wil je ook jouw online zichtbaarheid vergroten en beter gevonden worden op Google? Ontdek hoe Copywritings jou kan helpen met SEO-geoptimaliseerde content, net zoals we hebben gedaan voor Westwood Sourcing. Neem de stap naar duurzame groei en een sterke online aanwezigheid!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?