E-mails voor Luvion

Luvion-copywritings-e-mails

Project Details

Project Naam:
E-mails voor Luvion

Project Details

Luvion is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in babyfoons.

Luvion-samenwerking-copywritings
Luvion-babyfoons-copywritings

Bevestigingsmails persoonlijk maken

Luvion is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in babyfoons. Met meer dan 50 verschillende producten in het assortiment en verkooppunten door heel het land zijn ze een échte expert op het gebied van babyfoons. De uitdaging? Hoe zorgt Luvion ervoor dat ondanks het grote assortiment, de klant een persoonlijke ervaring krijgt wanneer er een product wordt aangeschaft? Laat dat maar aan Copywritings over!

1

Producten onderzoeken

We deden onderzoek naar alle producten en doken in de huidige productomschrijvingen.
2

E-mails schrijven

We schreven voor elk product een op maat gemaakte bevestigingsmail.
3

Verwerken in software

Luvion kon vervolgens de e-mails eenvoudig verwerken in hun e-mailsoftware.

Het resultaat: een persoonlijke klantervaring

We schreven meer dan 50 verschillende bevestigingsmails, zodat de klant bij elk product een unieke ervaring kreeg. In de bevestigingsmail gaven we tips over het gebruik van de producten van Luvion, maar ook praktische zaken zoals de factuur die in de bijlage toegevoegd werd kwamen aan bod. Hiermee stelden we de klant gerust en maakten we ze tevens enthousiast over de bestelling. Daarnaast vroegen we in de mail om na het gebruik van de producten een review achter te laten, dit zorgt ervoor dat bezoekers een goed beeld krijgen van de producten van Luvion. De nieuwe e-mails zorgden voor minder onnodige druk op de klantenservice, meer reviews en een persoonlijkere beleving voor de klant.

Doeltreffende e-mails door Copywritings

Wordt het tijd om jouw e-mailcampagnes te bouwen of te vernieuwen? Bij Copywritings hebben we naast talentvolle copywriters ook de technische kennis in huis om deze flows te bouwen. Zijn jouw open rates laag? Schrijft niemand zich in voor je nieuwsbrief of wil je simpelweg even sparren met één van onze collega’s? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.