Schrijven én herschrijven van productteksten voor Soopz

Soopz-case-copywritings

Project Details

Project Naam:
Schrijven én herschrijven van productteksten voor Soopz

Project Details

Soopz is een succesvol verkopend zeepdispenser merk op bol.com

Merkpersoonlijkheid versterken met SEO-gerichte productomschrijvingen

Bij Copywritings hadden we de kans om samen te werken met Soopz, een uniek merk dat zowel via Bol.com als via hun eigen website verkoopt. Onze opdracht bestond uit het schrijven en herschrijven van meer dan tien productteksten, een taak waarbij we onze creativiteit en technische kennis in evenwicht moesten brengen. Lees hier hoe wij te werk gingen.

1

Zoekwoordenonderzoek

Het schrijven van goede productomschrijvingen begint altijd met een uitgebreid zoekwoordenonderzoek.
2

Bol.com vs eigen website productomschrijvingen

Voor bol.com schrijven we productomschrijvingen die voornamelijk gericht zijn op SEO, gebruikmakend van de focuszoekwoorden. De productomschrijvingen voor de eigen website van Soopz moeten ook de merkstijl en branding naar voren brengen.
3

Revisie

Nadat de eerste versies van de productomschrijvingen zijn geschreven, gaan we over op de revisiefase. We lezen de teksten opnieuw om ervoor te zorgen dat de merkstem consistent is en dat de productomschrijvingen nauwkeurig en aantrekkelijk zijn.

Verschillende productomschrijvingen die goed aansluiten bij het merk

Het resultaat van dit nauwgezette proces is een reeks productomschrijvingen die op meerdere niveaus uitblinken. Ze zijn niet alleen geoptimaliseerd voor zoekmachines, maar sluiten ook naadloos aan bij de unieke merkidentiteit van Soopz. Elke beschrijving weerspiegelt de essentie en waarden van het merk, terwijl ze tegelijkertijd waardevolle zoekwoorden bevatten om de online zichtbaarheid te vergroten. Of de klant nu via Bol.com of via de eigen website van Soopz winkelt, hij ontmoet een coherent en boeiend merkverhaal dat zowel informatief als aantrekkelijk is.

Ook op maat gemaakte productomschrijvingen?

Wil je ook net als Soopz SEO technische en creatieve productomschrijvingen? Maar wil je ook nog tijd overhouden voor andere werkzaamheden? Overweeg dan om je productomschrijvingen uit te besteden aan Copywritings. Net zoals we deden voor Soopz, kunnen we samenwerken om teksten te ontwikkelen die niet alleen je producten onder de aandacht brengen, maar ook de unieke waarden en stijl van je merk weerspiegelen. Of je nu producten verkoopt via Bol.com, je eigen website, of beide, we zorgen ervoor dat elke beschrijving geoptimaliseerd is voor zoekmachines en aantrekkelijk is voor je doelgroep. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen je online aanwezigheid te verbeteren en je verkopen te stimuleren!