Een online start voor KEZ Fotografie

KEZ-fotografie-case

Project Details

Project Naam:
Een online start voor KEZ Fotografie

Project Details

KEZ Fotografie is het fotografiebedrijf van Michaël Zwaagman, gespecialiseerd in afscheidsfotografie.

Een mooi afscheid met een passende tekst

Afscheid nemen is een diep emotioneel moment, en het vastleggen ervan vereist een bijzondere finesse. Michael Zwaagman van KEZ Fotografie heeft altijd die gevoelige snaar weten te raken met zijn afscheidsfotografie. Elk beeld dat hij vastlegt, vertelt een verhaal van liefde, verlies en herinnering. Toen het tijd werd voor KEZ Fotografie om online een plek te claimen, stonden we voor een uitdaging. Hoe vertaal je de diepe emotie en het vakmanschap van afscheidsfotografie naar woorden voor een online publiek? Deze case laat zien hoe we Michael’s passie en expertise naar het digitale domein hebben gebracht.

1

Bepalen stijl

Aangezien het werk van Michaël een emotioneel beroep is, werd eerst een juiste stijl bepaald die paste bij zijn werk.
2

Schrijven teksten

Wij schreven op basis van deze stijl een mooie tekst, waarbij zijn levensverhaal en passie voor het vak duidelijk naar voren kwam.
3

Livegang

De website ging na oplevering live, met vele complimenten uit zijn netwerk.

Het resultaat? Een verlenging van Michaël zijn werk

Toen de website eenmaal live ging, was het duidelijk: dit was niet zomaar een website, maar een echte verlenging van Michaëls vakmanschap in afscheidsfotografie. Zowel Michael als zijn klanten waren diep onder de indruk. De nuances, de emoties en de verhalen die hij met zijn camera vastlegt, werden nu even krachtig vertaald in woorden op de website.

Ook een sterke online présence? Copywritings helpt!

Zoals Michaëls ervaring laat zien, kan het juiste verhaal een wereld van verschil maken. Net zoals fotografie de ziel van een moment kan vangen, kunnen woorden de essentie van een merk, dienst of product vastleggen. Of je nu een fotograaf, ondernemer of makelaar bent, Copywritings staat klaar om je te helpen. Laat ons jouw passie en expertise vertalen naar een verhaal dat resoneert en inspireert. Jouw werk verdient het om op de juiste manier verteld te worden.