Succesvolle blog strategie voor Rendersopmaat.nl

SEO-blog-strategie

Project Details

Project Naam:
Succesvolle blog strategie voor Rendersopmaat.nl
Klant:
Rendersopmaat.nl
Locatie:
Nederland
Jaar:
2022

Project Details

Succesvolle-blog-strategie
blog-strategie

Meer aanvragen, minder terugkerende kosten

Rendersopmaat.nl maakt levensechte 3D visualisaties van (ver)bouwprojecten. Dit doen zij al jaren, met succes. Voor zowel particulieren als projectontwikkelaars maken zij van ideeën een levensechte visualisatie. Het bedrijf groeit hard, maar de kosten groeiden net zo hard mee. Door de komst van nieuwe concurrenten op de markt stegen de kosten van Google Ads. De opdracht aan Copywritings? Zorg voor meer organisch verkeer zodat er minder geadverteerd hoefde te worden.

1

Analyse

De huidige content en posities werden geanalyseerd.
2

Content

De SEO blogs werden geschreven en opgeleverd.
3

Posities

De posities in Google werden wekelijks bekeken en de content geoptimaliseerd.

Het resultaat

15 geoptimaliseerde SEO blogs die maandelijks duizenden bezoekers bereiken. Dankzij het implementeren van onder de Facebook Pixel en Google Ads Remarketing Tag worden deze bezoekers bereikt via andere kanalen. Hierdoor wordt er super efficiënt omgegaan met het budget en worden er geen onnodige marketing kosten uitgegeven.

SEO blogs door Copywritings!

Bij Copywritings snappen wij als geen ander dat je als drukke ondernemer geen tijd en energie hebt voor het schrijven van SEO blogs. Maar je wilt natuurlijk wel meer websiteverkeer genereren! Benieuwd wat Copywritings voor jouw onderneming kan betekenen? Samen brengen we jouw website naar een hoger level en neemt het organisch verkeer aanzienlijk toe. Neem contact met ons op voor meer informatie.