2+ miljoen weergaven met recepten voor Souvy

organische-bezoekers-recepten

Project Details

Project Naam:
2+ miljoen weergaven met recepten voor Souvy
Klant:
Souvy
Locatie:
Nederland & België
Jaar:
2021

Project Details

1-miljoen-bezoekers
1-miljoen-organische-bezoekers

Van recepten naar bezoekers

Wie denkt dat recepten geen commerciële waarde hebben, heeft het mis. Souvy, een webshop gericht op keukenartikelen, heeft in samenwerking met Copywritings een monsterlijke SEO strategie neergezet. Het merk had al wat organische bezoekers die binnenkwamen via blogs, maar via de recepten bleven de bezoekers achterwege. De taak aan Copywritings om hogere posities in Google te behalen door middel van recepten.

1

Analyse huidige content

De huidige recepten werden geanalyseerd. Niet alleen de content maar ook andere factoren zoals afbeeldingen en url-structuur werden hierin meegenomen.
2

Op maat gemaakt plan

Er werd een plan op maat gemaakt waarin er werd samengewerkt met Souvy. Tientallen recepten werden geschreven en de structuur van de website werd omgegooid.
3

Groei in posities

Via een dashboard werd de groei direct zichtbaar. Alle posities werden meetbaar gemaakt en de resultaten inzichtelijk.

De resultaten

In totaal werden er bijna 100 recepten geschreven en geoptimaliseerd, wat zorgde voor 2,7 miljoen weergaven. Deze bezoekers werden vervolgens door middel van e-mailmarketing en social media marketing bereikt in nieuwe campagnes. Jaarlijks leveren deze recepten een directe omzet op van meer dan 80 duizend euro. Benieuwd wat Copywritings voor jouw onderneming kan betekenen? Neem contact met ons op!

Bezoekers-recepten

Meer organisch verkeer naar jouw website?

Bij Copywritings snappen wij als geen ander dat je als drukke ondernemer geen tijd en energie hebt voor het schrijven van website content. Maar je wilt natuurlijk wel meer websiteverkeer genereren! Benieuwd wat Copywritings voor jouw onderneming kan betekenen? Samen brengen we jouw website naar een hoger level en neemt het organisch verkeer aanzienlijk toe. Neem contact met ons op voor meer informatie.