Website teksten voor een goed doel

Ferme-Agroécologique-Karamba

Project Details

Project Naam:
Website teksten voor een goed doel

Project Details

De samenwerking tussen Ferme Agroécologique Karamba en Copywritings had een duidelijk doel: een website ontwikkelen die niet alleen informeert, maar ook inspireert en mobiliseert. Een platform dat de bezoekers uitnodigt om deel uit te maken van deze nobele zaak door hun steun en donaties.

Website-teksten-Ferme Agroécologique Karamba
Case-Ferme-Agroécologique Karamba

Verbinden en inspireren

In het hart van Senegal bloeit Ferme Agroécologique Karamba, een baken van duurzame landbouw en gemeenschapsontwikkeling. Deze boerderij gaat verder dan alleen agro-ecologische praktijken. Ze dragen ook actief bij aan het welzijn van de lokale bevolking. Het nieuwste project ? De bouw van een nieuwe moskee en school, bedoeld als centrale punten voor educatie en saamhorigheid binnen de gemeenschap.

Hoe gingen we te werk?

We richtten ons eerst op het begrijpen van de missie van Ferme Agroécologique Karamba. Zo konden we teksten schrijven die de bezoekers informeren en inspireren. Samen met het team van Ferme Agroécologique Karamba zorgden we ervoor dat de teksten en het visuele ontwerp van de website goed op elkaar waren afgestemd. Dit leidde tot een website die zowel gebruiksvriendelijk is en de missie van de boerderij duidelijk weergeeft.

Het resultaat

Het eindresultaat is niets minder dan adembenemend. De nieuwe website van Ferme Agroécologique Karamba staat als een baken van hoop en vooruitgang, met duidelijk gedefinieerde secties over het moskee- en schoolproject. Bezoekers worden begroet met prachtige afbeeldingen en verhalen, elk zorgvuldig ontworpen om te informeren, ontroeren en aanzetten tot actie. De website is nu een globaal platform voor donaties en steun.

Soraya Berrich Vrijwilliger @ Ferme Agroécologique Karamba

“Copywritings heeft mij geholpen met het schrijven van website teksten voor de NGO in Senegal waar ik destijds werkzaam was. Niet alleen qua communicatie over de opdracht hebben zij mijn verwachtingen doen overtreffen, ook inhoudelijk was het van hoog niveau. We zijn ongelofelijk blij met de resultaten en de snelle manier van werken. In de toekomst zal ik zeker opnieuw gebruik maken van Copywritings. Ik kan Copywritings dan ook enorm aanraden voor een ieder die website teksten nodig heeft van kwalitatief hoog niveau.”

Wil jij ook jouw website teksten laten schrijven?

Geïnspireerd door deze samenwerking met Ferme Agroécologique Karamba? Stel je voor wat een samenwerking met Copywritings voor jouw project kan betekenen! Of je nu een boodschap wilt verspreiden, een gemeenschap wilt opbouwen of je dromen wilt verwezenlijken, Copywritings heeft de expertise en passie om jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact op met ons.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?