Voor bol.com verkopers

BOL.COM-VERKOPER

Jouw producten verdienen een verhaal dat verkoopt.

Bij Copywritings geloven we dat achter elk product een verhaal schuilt. Een verhaal van passie, inzet en dromen. Onze missie? Dat verhaal ontdekken en tot leven brengen, zodat jouw product niet zomaar een ander item in de lijst is, maar een echte must-have wordt. 

Stel je voor… een koffiemok die niet zomaar een mok is, maar een uitnodiging voor gezellige ochtenden en diepe gesprekken. Of een kinderboek dat kinderen niet alleen entertaint, maar ze meeneemt op avonturen waar ze nog jaren over zullen praten.

Met onze creativiteit en kennis van verkopen op bol.com, pakken we de manier waarop klanten jouw producten zien aan. We schrijven niet zomaar productomschrijvingen. We nemen de lezer mee in het verhaal van jouw merk, volledig volgens de richtlijnen van bol.com. 

Dus, wat is het verhaal van jouw product?

bol-listing-design

Wat kunnen wij betekenen?

Tevreden bol.com verkooppartners.

"Copywritings heeft ons geholpen met het schrijven van onze productbeschrijvingen. Hiermee hebben ze een extra boost gegeven aan onze producten."

Sean Ester Content Manager @ Lifegoods
review-lifegoods1

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Je kunt bij ons terecht voor het laten schrijven van al jouw productomschrijvingen, het ontwerpen van van jouw listings, branding en marketing. Daarnaast werken we met een grafisch vormgever die jouw producten kan voorzien van een gloednieuwe productverpakking, klaar voor de drukker.

Wil je een vaste hoeveelheid teksten per maand afnemen? Dat kan! 
Je ontvangt van ons altijd binnen 24 uur een offerte. Na akkoord hanteren we een doorlooptijd van 5 tot 7 werkdagen, afhankelijk van de opdracht. En wist je dat we nog nooit een deadline hebben gemist 😉
We hebben speciaal voor bol.com verkopers een online content briefing opgesteld die je binnen 5 minuten kunt invullen. Online meetings of fysieke afspraken zijn dus niet nodig.
Ja, als extern copywriting bureau kunnen we zeker goed jouw productteksten schrijven, zelfs zonder directe interne betrokkenheid! Wij hebben ervaring met het schrijven voor diverse branches, van keukenartikelen tot trampolines. We kunnen ons snel inleven in verschillende doelgroepen en ons vertrouwd maken met jouw producten.
Dat is geen enkel probleem! Wij kunnen dit op basis van jouw doelgroep en wensen volledig samenstellen.

Ons ijzersterke team.