Persberichten

Persberichten-laten-schrijven

Persbericht laten schrijven door Copywritings.

Wil jij jouw bedrijf een boost geven in naamsbekendheid door het publiceren van een persbericht? Dat is een uitstekende keuze! Persberichten worden vaak niet meegenomen in een marketingstrategie, maar kunnen enorm veel impact hebben op een bedrijf. Uiteraard wil je maximaal rendement behalen uit jouw persbericht. Daarom is het verstandig om een persbericht te laten schrijven door een professionele copywriter van Copywritings. 

Wij hebben veel ervaring met het schrijven van professionele persberichten en we weten wat werkt. Daardoor helpen we jouw bedrijf te groeien. Wil je bijvoorbeeld in het algemeen dagblad staan of een plaatsing in de FHM? Wij nemen het gehele proces uit handen. Benieuwd geworden?

contentmanagement

Dit kun je van ons verwachten.

Deze merken kozen al voor ons.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Wij hebben meer dan 1000 verschillende nieuwskanalen, bloggers en influencers in ons netwerk. Van lokale krant tot De Volkskrant, wij verzorgen alles van A tot Z.

Een persbericht kan al vanaf € 75,- geschreven worden. Afhankelijk van de lengte en waar het artikel geplaatst wordt, komen daar nog kosten bij.

Een persbericht laten schrijven is een slimme zet voor bedrijven, organisaties, en individuen die hun nieuws of evenementen willen aankondigen via een professioneel opgesteld persbericht.

Een persbericht schrijven duurt gemiddeld 5 tot 7 werkdagen. Bij spoedaanvragen kunnen wij binnen 48 uur leveren.

Na je aanvraag verzamelen we alle benodigde informatie over uw nieuws of evenement. Vervolgens schrijven onze ervaren copywriters een op maat gemaakt persbericht dat aan jouw wensen voldoet.

 

Absoluut. Jouw input is cruciaal voor het schrijven van een persbericht dat je boodschap daadwerkelijk overbrengt. Wij werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al je verwachtingen voldoet.

Ons ijzersterke team.