Het bol.com succes van LifeGoods

Bol.com-succesvol-verkopen

Project Details

Project Naam:
Het bol.com succes van LifeGoods
Klant:
LifeGoods
Locatie:
Nederland & België
Jaar:
2022

Project Details

LifeGoods is één van de grootste verkooppartners op bol.com met honderden eigen producten en merken als KitchenBrothers en Auronic.

Lifegoods-samenwerking-copywritings
Copywritings-samenwerking-lifegoods

Productomschrijvingen naar een hoger niveau

Hoe kun je nu zo snel mogelijk en efficiënt meer conversies binnenslepen via bol.com? Een gedachte die LifeGoods, één van de toonaangevende verkopers op bol.com van consumptiegoederen, had. Ze schakelden de hulp van Copywritings in. Maar wat is de rol van Copywritings in het verhogen van conversies op bol.com? Om de verkoop op bol.com een boost te geven, moeten de productbeschrijvingen van producten pakkend én goed vindbaar zijn. Het is belangrijk dat de lezer tot de laatste letter geboeid blijft en vervolgens overgaat op de aankoop van jouw product. 

1

Analyse

De huidige productomschrijvingen werden geanalyseerd. Niet alleen de tekst, maar ook andere factoren zoals concurrenten en zoekvolumes werden bekeken.
2

Content

Met deze informatie schreven of verbeterden wij de productomschrijving van wel meer dan 20 producten.
3

Groei in conversies

Na het plaatsen van de nieuwe productomschrijvingen, groeiden het aantal conversies per product aanzienlijk.

Het bol.com succesverhaal van LifeGoods

 Er werden verschillende verkoopteksten geschreven en geoptimaliseerd voor alle merken van LifeGoods. Het resultaat? Meer bezoekers én meer verkopen! Dankzij een soepele samenwerking kunnen producten die binnenkomen bij LifeGoods al binnen 7 dagen live op bol.com staan. Mede door dit succes is Copywritings hun vaste en betrouwbare copywriting partner en schrijven onze ervaren tekstschrijvers de productbeschrijvingen elke dag met plezier. 

"Copywritings heeft ons geholpen met het schrijven van onze productbeschrijvingen. Hiermee hebben ze een extra boost gegeven aan onze producten."

Sean Ester Content Manager @ LifeGoods
review-lifegoods2

Hulp bij productomschrijvingen? Schakel Copywritings in!

Bij Copywritings snappen wij als geen ander dat je als drukke ondernemer geen tijd en energie hebt voor het schrijven van productomschrijvingen. Maar je wilt natuurlijk wel meer conversies! Die ene productbeschrijving voor bol.com waar jij al weken tegenaan zit te hikken, schrijven wij met gemak. Benieuwd wat Copywritings voor jouw onderneming kan betekenen? Samen brengen we jouw productomschrijvingen naar een hoger level en worden jouw bol.com conversies hoger dan ooit. Neem contact met ons op voor meer informatie.