Campagnes met 500+% rendement voor Houtje Touwtje

campagnes-500-procent-rendement

Project Details

Project Naam:
Campagnes met 500+% rendement voor Houtje Touwtje
Klant:
Houtje Touwtje
Locatie:
Nederland
Jaar:
2023

Project Details

Houtje Touwtje is een creatieve webshop gerund door een passievol stel die jong en oud willen stimuleren om te beginnen aan een creatieve hobby.

Case-Houtje-Touwtje-campagnes
Houtje-Touwtje-campagnes

Resultaatgerichte campagnes voor Houtje Touwtje

Om de doelgroep nog beter te bereiken en de bekendheid van hun producten en diensten te verhogen, leek het hen een goed idee om dat via campagnes waar te maken. Maar omdat de oprichters van Houtje Touwtje al druk genoeg zijn met het praktische en creatieve deel van hun onderneming, zochten zij een partner met technische kennis voor het opzetten en runnen van de Facebook en Google campagnes. Copywritings ging met hen aan tafel en zorgde voor een efficiënt en succesvol plan.

1

Bepalen doelgroep

Jong en oud over de streep trekken om aan een hobby te beginnen. Een vrij brede doelgroep, waarop wij de advertentieteksten aanpasten.
2

Schrijven professionele advertentieteksten

Wij bekeken het product door de ogen van de doelgroep en schreven aan de hand daarvan professionele advertentieteksten.
3

Runnen van de campagne

Wij installeerden ServerSide tracking waardoor het mogelijk werd om zelfs na de IOS 14.5 update bezoekers te remarketen. Zo werd er een rendement van meer dan 500% behaald.

Het resultaat? Campagnes met uitzonderlijke resultaten!

Met een gemiddelde ROAS (rendement) van meer dan 5 (sommige campagnes van wel 9), kunnen we wel stellen dat de campagnes van Houtje Touwtje zeer goed lopen. Maar waar komt dat door? Bij Copywritings weten we hoe belangrijke goede copywriting is voor het effect van een campagne. Het gaat dus niet alleen over het technische plaatje, maar ook echt om de combinatie tussen pakkende copy en professionele marketingstrategieën. Copywritings is momenteel hun vaste partner voor het schrijven van nieuwe Facebook en Google campagnes en beheren beide platformen met veel plezier.

Een succesvolle campagne? Copywritings neemt het van je over!

Wij zijn trots op de resultaten van de campagnes van Houtje Touwtje, en willen hetzelfde resultaat voor nog veel meer klanten bereiken! Wij zetten ons optimaal in om jouw conversies te verhogen door middel van online campagnes. Of het nu gaat om Google Ads, Facebook of Pinterest campagnes, wij schrijven de advertentieteksten. Heb je geen tijd om zelf de campagnes te beheren? Wij nemen dit graag van jou over. Wil je meer weten over advertentieteksten uitbesteden? Neem dan een kijkje op deze pagina.