SEO categorieteksten voor Koffiepiraat.nl

Case-koffiepiraat

Project Details

Project Naam:
SEO categorieteksten voor Koffiepiraat.nl

Project Details

Koffiepiraat is in 2011 opgericht omdat de oprichter, Heidi, gefrustreerd raakte door het beperkte aanbod van koffie. Er zijn zoveel geweldige koffiebranders die geweldige koffie maken, maar deze zijn vaak niet verkrijgbaar in de supermarkt. Daar wilde Heidi verandering in brengen en zo is Koffiepiraat begonnen!

SEO-teksten-koffiepiraat
categoriepagina-koffiepiraat

Met een kop koffie hoog in de zoekresultaten

Koffiepiraat.nl had de ambitie om de producten op de website beter te categoriseren zodat de klant sneller kan vinden wat hij of zij nodig hebben. De nieuwe categorieteksten moesten zowel informatief als ook goed vindbaar in de zoekmachines zijn. Een leuke uitdaging voor ons, want bij Copywritings houden we ongetwijfeld van schrijven onder het genot van een lekker bakje koffie.

1

Zoekwoorden

De klant had zelf het zoekwoordenonderzoek uitgevoerd waardoor wij al goed wisten welke zoekwoorden we moesten verwerken.
2

Inlezen

Met een koffietje in onze hand lazen we uitgebreid over koffie en alles wat hiermee te maken heeft.
3

Schrijven

Daarna was het tijd om te schrijven. We verwerkten alle zoekwoorden zorgvuldig en schreven duidelijke en informatieve categorieteksten.

Het resultaat? Informerende categorieteksten met een twist

In totaal schreven we een breed scala aan categorieteksten over uiteenlopende thema’s, van cafeïnevrije koffiecapsules tot ecologische koffie. Met als resultaat? De website van Koffiepiraat heeft nu duidelijke categorieën, waardoor de klant gemakkelijker het product kan vinden waar hij of zij naar op zoek is. De teksten zijn niet alleen informatief en duidelijk, maar zorgen er ook voor dat de lezer wordt aangezet om tot koop over te gaan. Bovendien is de webshop beter vindbaar in de zoekmachines en worden klanten beter geadviseerd over de producten. Dit voorkomt een hoop onnodige vragen en bespaart tijd.

Ook beter vindbaar zijn in de zoekmachines?

Wil jij ook de online vindbaarheid van je producten verbeteren en tegelijkertijd de klant beter adviseren en informeren over de producten? Bij Copywritings weten we precies hoe je dit doet! Met informerende en pakkende SEO categorieteksten kunnen wij de vindbaarheid van jouw producten binnen no-time verbeteren. Wil je hier meer over weten? Aarzel dan niet om contact op te nemen.