Unieke SEO posities voor Cadeaukaart.nl

Case-vvv-cadeaukaart

Project Details

Project Naam:
Unieke SEO posities voor Cadeaukaart.nl
Klant:
Cadeaukaat.nl
Locatie:
Nederland
Jaar:
2023

Project Details

Cadeaukaart.nl is al jarenlang de speler in de cadeaukaartenwereld. Met meer dan 200 cadeaukaarten in elke branche een samenwerking waar we trots op zijn!

Unieke SEO posities voor Cadeaukaart.nl

Cadeaukaart.nl bestaat al jaren. Het was echter hard nodig om een eigen frisse identiteit te creëren voor de website, vonden ze zelf. Ook op SEO gebied mocht er wel wat verbeterd worden. Cadeaukaart.nl schakelde daarom de hulp in van Copywritings. Zowel de pagina’s over de bekende VVV cadeaukaart als de duurzame Ekoplaza cadeaukaart werden voorzien van leesbare en pakkende teksten. En natuurlijk belangrijk voor de SEO: het verwerken van de juiste zoekwoorden. We laten zien hoe we te werk gingen:

vvv-cadeaukaart-copywritings
Ekoplaza-cadeaukaart
1

SEO zoekwoorden onderzoek

We begonnen met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. We verdeelden deze woorden in primaire en secundaire zoekwoorden voor het beste resultaat.
2

Content schrijven

We schreven pakkende productteksten, metabeschrijvingen, blogs en een FAQ met de treffende zoekwoorden.
3

Positie Google verbeteren

Alle teksten werden geschreven met het oog op het verbeteren van de positie van Cadeaukaart.nl in Google.

Het resultaat: Hoog scoren in de zoekmachines

Zo schreven wij verschillende SEO pagina’s voor de VVV cadeaukaart en de Ekoplaza cadeaukaart. Met productomschrijvingen, metabeschrijvingen, blogs, en een FAQ werd er gewerkt aan een nieuwe identiteit en een verbeterde SEO positie voor Cadeaukaart.nl. Met als resultaat? Wij zorgden ervoor dat de cadeaukaarten sneller hun weg vonden naar de klant, om vervolgens iemand blij te maken met een fantastisch cadeau.

SEO positie verbeteren met Copywritings

Bij Copywritings is SEO onze tweede naam. Samen kijken we hoe we jouw positie in de zoekmachines kunnen verbeteren en een nieuwe identiteit kunnen geven aan jouw pagina’s. Of je nu een grote of kleine onderneming hebt, wij kunnen jou helpen! Met het juiste plan en een resultaatgericht zoekwoorden onderzoek zorgen wij ervoor dat jouw positie in de zoekmachines verbetert. Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.