Gezonde blogs voor Superfoodguru

Case-superfoodguru

Project Details

Project Naam:
Gezonde blogs voor Superfoodguru
Klant:
Superfoodguru
Locatie:
Nederland
Jaar:
2023

Project Details

Sinds 2017 is Superfoodguru gelanceerd uit de keuken van Jojanneke, ontstaan vanuit een behoefte naar verse sappen zonder bewerkingen, een passie voor het creëren van nieuwe smaken en creativiteit, met een duurzame aanpak.

Superfoodguru
gezonde-blogs

Natuurlijke energie in een flesje

In de Superfoodguru shop vind je de lekkerste biologische koudgeperste sappen. Of je nu op zoek bent naar gembershots of een uitgebreide detoxsapkuur, bij Superfoodguru kun je terecht. Superfoodguru volgt de laatste health food trends op de voet en stelt gezond eten en beweging centraal. Om deze boodschap over te brengen en meer sappen te verkopen, zocht Superfoodguru een geschikte partner om beter vindbaar te worden in de zoekmachines. Wij gingen voor Superfoodguru aan de slag!

1

Pilotblog

Om de juiste kwaliteit en stijl te vinden, schreven we eerst een pilotblog.
2

Feedback en schrijven

Op basis van feedback kwamen we samen tot de gewenste stijl en daarna schreven we verschillende SEO blogs en recepten.
3

Oplevering van blogs en recepten

Na de oplevering van de blogs en recepten kon de groei in de zoekmachines beginnen!

Resultaat? Inspirerende SEO blogs en recepten

Op basis van de aangeleverde thema’s en SEO zoekwoorden schreven we inspirerende en informatieve blogs. De thema’s variëren van het effect van citroensap op de huid tot stretching als toevoeging aan je dagelijkse routine, allemaal om de lezer enthousiast te maken voor een gezonde levensstijl. Wij leveren maandelijks 12 blogs over onderwerpen die de lezer aansporen tot een gezonde levensstijl, waaronder het drinken van gezonde sappen.

Inspirerende en pakkende blogs door Copywritings

Of het nu over de voordelen van gembershots of over het maken van chiapudding gaat, Copywritings heeft de kennis in huis. Omdat wij met 16 verschillende ervaren copywriters werken, is er voor elk onderwerp wel een goede match met een van onze schrijvers. Ben je ook op zoek naar pakkende en inspirerende blogs die ook nog eens hoog scoren in Google? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.