Volledige website copy voor KeukenWrapXL

Case-keukenwrapxlCase-keukenwrapxl

Project Details

Project Naam:
Volledige website copy voor KeukenWrapXL

Project Details

In 1 dag een vernieuwde keuken, dat kan KeukenWrapXL regelen. Het werd tijd om deze identiteit verder online te laten groeien met de hulp van Copywritings.

Keukenwrapxl-website
website-tekst-keukenwrapxl

Het online visitekaartje van KeukenWrapXL

KeukenWrapXL is gespecialiseerd in het wrappen van keukens. Om hun klanten goed te informeren over de voordelen van het wrappen van keukens en meer klanten aan te trekken, moest er een website komen. Een template is zo gekocht, maar het meeste werk zit in het schrijven van de website teksten. Omdat KeukenWrapXL al druk genoeg is met het wrappen van keukens, lieten ze het schrijven aan Copywritings over.

1

SEO zoekwoorden onderzoek

We voerden een uitgebreid zoekwoorden onderzoek uit om vervolgens de belangrijkste zoekwoorden te verwerken in de website copy.
2

Schrijven website copy

We deden inspiratie op over het wrappen van keukens en onderzochten de USP’s van KeukenWrapXL voor het schrijven van de teksten.
3

Opleveren teksten

Na het schrijven van de website copy was het zo ver: het nieuwe online visitekaartje van KeukenWrapXL was klaar om live te gaan.

Het resultaat? Een duidelijke en inspirerende website

Zo schreven wij de volledige website copy voor KeukenWrapXL. We deden eerst uitvoerig onderzoek naar de voordelen van het wrappen van keukens en maakten hier een duidelijk verhaal van. Ook de over ons pagina was een belangrijk deel de website, die perfect moest matchen bij de identiteit van hun merk. Door het gebruik van de juiste zoekwoorden, is KeukenWrapXL nu beter vindbaar in de zoekmachines én hebben klanten een gebruiksvriendelijke ervaring op de website. Nog niet overtuigd? Neem dan een zelf een kijkje op de website van KeukenWrapXL!

Volledige website copy door Copywritings

Wij zijn trots op de duidelijke en informatieve website copy voor KeukenWrapXL. We hebben dit dan ook met veel plezier geschreven. En ons doel is om dit voor nog veel meer websites te doen! Ben je ook op zoek naar een betrouwbare partner die met ruime kennis en passie teksten schrijft voor jouw website? Neem dan contact met ons op!