Informatieve blog artikelen voor QINGS

Case-QINGS

Project Details

Project Naam:
Informatieve blog artikelen voor QINGS

Project Details

QINGS adviseert en helpt bedrijven met het implementeren van internet/wifi oplossingen, werkplekken, Apple, Microsoft, Office 365 en meer gerelateerde vraagstukken.

Blogs-QINGS-case
Blogs-QINGS

Business, innovatie en IT

QINGS is inzetbaar voor uitdagingen op het snijvlak van business, innovatie en IT. Met meer dan 25 jaar ervaring vormen ze een trouwe partner in digitale transformatie. Maar wat valt er allemaal onder digitale transformatie? QINGS zocht naar een bureau voor het schrijven van leuke en pakkende blogs over alles wat met digitale informatie te maken heeft. Perfect, want bij Copywritings houden we wel van een uitdaging, dus deze opdracht was ons op het lijf geschreven!

1

Bepalen van de onderwerpen

Wij maakten een lijst met suggesties met onderwerpen in het veld van digitale transformatie, van robotica in de zorg tot cyberbeveiliging. Samen met de klant werden geschikte onderwerpen gekozen.
2

Pilotteksten

Na goedkeuring van de onderwerpen, schreven wij twee pilotteksen om tot overeenstemming te komen over de schrijfstijl.
3

Oplevering van blogs en meta tags

Inmiddels leveren wij maandelijks twee blogs met een bijbehorende meta titel en meta beschrijving.

Interessante artikelen over technische onderwerpen

Copywritings schrijft nu elke maand twee informatieve en pakkende artikelen. In tegenstelling tot veel projecten, ligt de focus hier niet op SEO maar juist op de informatieve aard van de artikelen. De artikelen laten naast een stukje kennis ook een stukje praktijk zien van alles wat met digitale transformatie te maken heeft. Onderwerpen zoals Blockchain, Artificial Intelligence en Big Data zijn al onder de loep genomen, en er zullen er nog veel meer volgen.

Copywritings schrijft over van alles

Zoals je bij deze case hebt gemerkt, schrijft Copywritings over van alles. Of het nu over digitale transformatie, Italiaanse worst of liefdesverdriet gaat, wij pakken het op. Dit komt door onze 16 unieke en ervaren copywriters, met elk hun eigen expertises en interesses. Zoek je hulp bij het bepalen van blogonderwerpen en het schrijven ervan? Of heb je de lijst met onderwerpen al klaarliggen, maar wil het schrijven niet vorderen? In beide gevallen kunnen wij wat voor jou betekenen! Wil je hier meer over weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.