Wekelijkse nieuwsbrieven voor Lady Landlords

Case-Lady-landlords

Project Details

Project Naam:
Wekelijkse nieuwsbrieven voor Lady Landlords

Project Details

Meer weten over beleggen in vastgoed? Dan moet je bij Becky zijn. Met haar podcast helpt ze vrouwen in het vastgoed.

Case-Lady-landlords-nieuwsbrieven
Lady-landlords-copywritings

Girl power in het vastgoed!

Lady Landlords, een Amerikaans platform voor vrouwen die willen beginnen met het investeren in vastgoed, deelt haar informatie door middel van podcasts. In deze wekelijkse podcasts geeft Becky Nova, oprichtster van Lady Landlords, adviezen over investeren in vastgoed. Daarnaast laat ze experts uit de vastgoedwereld aan het woord, waardoor luisteraars waardevolle informatie ontvangen. Om haar publiek te bereiken, stuurt ze een wekelijkse nieuwsbrief, geschreven door Copywritings. Zo gingen wij te werk:

1

Juiste toon bepalen

De juiste stijl en toon vinden voor de nieuwsbrieven was erg belangrijk. Deze moesten namelijk perfect aansluiten op de podcasts.
2

Onderwerpen

Voorafgaand aan het schrijven van de nieuwsbrieven leverde Becky de belangrijkste boodschappen per nieuwsbrief aan. Op die manier kreeg iedere nieuwsbrief de gewenste structuur en onderwerp.
3

Schrijven nieuwsbrieven

We verplaatsten ons in de doelgroep, luisterden de podcast en schreven aan de hand daarvan nieuwsbrieven met de gewenste informatie.
4

Revisie

Samen met Becky Nova deden we een laatste check en daarna konden de nieuwsbrieven verzonden worden.

Het resultaat? Nieuwsbrieven die inspireren

De nieuwsbrieven bevatten de drie belangrijkste take-away messages van de podcasts, waardoor de lezers geïnspireerd worden om zelf aan de slag te gaan. Maar hierin lag ook een uitdaging: de nieuwsbrieven mochten niet precies hetzelfde als de podcast zijn! De toon van de nieuwsbrieven sloot goed aan op de podcasts – rustig, gezellig, direct maar vooral makkelijk te lezen. Becky Nova heeft met de nieuwsbrieven al duizenden vrouwen geïnspireerd om financieel zelfstandig te worden door middel van het investeren in vastgoed.

Een wekelijkse nieuwsbrief? Copywritings neemt het van je over!

Wil je ook hulp bij het schrijven van een wekelijkse of maandelijkse nieuwsbrief? Dit effectieve middel om nieuwe klanten te bereiken kost veel tijd. Wij nemen deze taak daarom graag van je over! We lezen onszelf goed in en bepalen samen met jou de stijl en toon die goed aansluiten bij de doelgroep. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!