SEO categoriepagina’s met klasse voor Timepieces Belgium

Case-timepieces-Belgium

Project Details

Project Naam:
SEO categoriepagina’s met klasse voor Timepieces Belgium

Project Details

Timepieces Belgium is een leidende luxe horloge verkoper met unieke vintage en pre-owned modellen.

SEO-categorie-pagina's-horloges
SEO-categorie-pagina's-timepieces-belgium

Tijdloze teksten over horloges uit het hoogste segment

Timepieces Belgium verkoopt horloges van merken uit het hoogste segment, zoals Rolex, Cartier en Omega. De designs zijn strak, duurzaam, en met perfecte proporties en exclusieve materialen. Je kunt je dus wel voorstellen dat de categoriepagina’s hier perfect op moesten aansluiten. Wij gingen voor Timepieces Belgium aan de slag en schreven SEO categorieteksten met een professionele en luxe uitstraling.

1

Zoekwoorden oriëntatie

Om de conversies van de horloges te verhogen, moest de SEO uiteraard een flinke boost krijgen.
2

Professionele categoriepagina’s schrijven

Wij bekeken het product door de ogen van de doelgroep en schreven aan de hand daarvan professionele categoriepagina’s.
3

Revisie

Om er zeker van te zijn dat we het juiste luxe gevoel en klasse in de teksten hadden aangebracht, namen we ze nogmaals onder de loep.

Het resultaat? Strakke SEO categoriepagina’s met klasse

SEO categoriepagina’s die net zo luxe en strak ogen als de horloges van Rolex. Een flinke uitdaging voor ons, maar het resultaat mocht er zijn. We bekeken het product door de ogen van de doelgroep en schreven zo pakkende en informatieve categoriepagina’s voor een breed scala aan horloges. Bovendien kreeg de SEO een flinke boost door het gebruiken van de juiste zoekwoorden. Wij noemen dit bij Copywritings ook wel de gouden combinatie: pakkende, informatieve én technische teksten. Precies de kwaliteit en klasse die Timepieces Belgium zocht. 

Breng het luxegevoel in jouw teksten met Copywritings

Ben je ook op zoek naar SEO categoriepagina’s voor jouw producten of diensten? Wij kunnen ook voor jouw onderneming categoriepagina’s van hoge kwaliteit schrijven en de SEO een flinke boost geven. Wij brengen een gevoel van luxe in de teksten, precies wat de doelgroep nodig heeft om tot koop over te gaan. Maar ook als je alledaagse producten verkoopt, kunnen wij ons goed inleven in de doelgroep en passende teksten schrijven. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!