Een goed gevulde website voor VTB Training en Opleiding

VTB-Training-en-Opleiding-case-copywritings

Project Details

Project Naam:
Een goed gevulde website voor VTB Training en Opleiding

Project Details

VTB Training en opleiding is de plek waar BHV cursussen net even anders zijn! Ze geloven in een unieke aanpak, waarbij gezelligheid en leuke interactie centraal staan. Bij VTB draait het om de cursist en niet om de instructeur die lange preken houdt.

Opvallen in de markt doe je zo

Bij Copywritings begrijpen we dat elke opdracht uniek is en bij elke klant een speciale aanpak vereist. Het was daarom een leuke uitdaging toen we de kans kregen om samen te werken met VTB, een gloednieuw bedrijf dat zijn stempel wilde drukken in hun industrie. Als startende onderneming had VTB een complete website nodig, gevuld met overtuigende en aantrekkelijke teksten. Ons ervaren team nam deze taak met beide handen aan en schreef niet alleen de volledige website teksten, maar ook een drietal boeiende blogs om de site meteen een volledige, professionele uitstraling te geven. Wij leggen uit hoe we dat deden.

1

De huidige markt onderzoeken

Ons eerste punt van actie was een grondige analyse van de huidige markt. We identificeerden de trends, de behoeften en het gedrag van de doelgroep. Door inzicht te krijgen in het landschap van de BHV-trainingen, ontdekten wij dat de teksten wel wat creatiever en origineler konden.
2

Teksten schrijven

Met het marktonderzoek in handen begonnen we met het schrijven van de website teksten. We zorgden ervoor dat elke webpagina doelgericht, informatief en aantrekkelijk was, en dat ze afgestemd waren op de doelgroep. Daarnaast hebben we ook drie blogs geschreven. Deze blogs waren niet alleen informatief, maar ook boeiend en actueel.
3

Plaatsen van de teksten

Wij leveren niet alleen teksten die nauw aansluiten bij de behoeften van de klant, maar ook letterlijk op maat gemaakte teksten! We zorgen ervoor dat wij de teksten zo schrijven, dat ze perfect in het template van de website passen. Dit betekent dat we rekening houden met alles, van lay-out tot afbeeldingen

Het resultaat: een originele website die opvalt in de markt

Na een intensief proces van marktonderzoek, het schrijven van op maat gemaakte teksten, en de selectie van bijpassende foto’s, waren we in staat om een ​​website te creëren die echt uniek is. Met VTB’s sterke merkidentiteit als ons kompas, hebben we een website gemaakt die niet alleen aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk is, maar ook onderscheidend is in de markt. De combinatie van onze op maat gemaakte teksten die naadloos aansluiten op het website design en de boeiende blogs die we hebben geschreven, heeft ervoor gezorgd dat de website van VTB opvalt tussen zijn concurrenten.

Ook een unieke en op maat gemaakte website door Copywritings?

Ben je geïnspireerd door wat we hebben bereikt voor VTB en wil je ook een unieke en op maat gemaakte website? Bij Copywritings staan we klaar om jouw merkidentiteit om te zetten in overtuigende teksten en een effectief website design. Of je nu een start-up bent die op zoek is naar een gloednieuwe website of een gevestigd bedrijf dat zijn online aanwezigheid wil opfrissen, ons team van ervaren copywriters is klaar om met jou aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie!