Nieuwe productlijn voor Smeg

SMEG-nieuwe-productlijn

Project Details

Project Naam:
Nieuwe productlijn voor Smeg
Klant:
Smeg
Locatie:
Nederland
Jaar:
2023

Project Details

Smeg is een Italiaanse fabrikant van huishoudelijke apparatuur die gevestigd is in Guastalla, nabij Reggio Emilia in het noorden van Italië. Al meer dan 65 jaar worden de apparaten van Smeg gezien als de meest smaakvolle en elegante designs in de huishoudelijke apparatuur.

Case-Smeg-Copywritings
Smeg-samenwerking

Productteksten van Smeg met een stijlvolle twist

Wie kent Smeg, het elegante Italiaanse merk voor huishoudelijke apparatuur, niet? Technologie, kwaliteit en design zijn de kernwaarden van Smeg, en ook precies de kenmerken die dit merk onderscheidend maken. De taak van Copywritings om precies deze kwaliteit en elegantie ook in de productomschrijvingen van de nieuwe productlijn te brengen. Van blenders en waterkokers tot melkopschuimers, allemaal werden ze voorzien van een pakkende, SEO-waardige, maar elegante producttekst.

1

Pilotteksten

Om de juiste kwaliteit en Smeg stijl te vinden, schreven we eerst een aantal pilotteksten. Op basis van feedback, kwamen we samen tot de gewenste kwaliteit en stijl.
2

SEO zoekwoorden onderzoek

De nieuwe producten moeten natuurlijk ook goed vindbaar zijn in de zoekmachines, daarom deden wij een uitgebreid SEO zoekwoorden onderzoek.
3

Oplevering van teksten

Na het zoekwoordenonderzoek en juiste stijlbepaling kwamen we tot pakkende productomschrijvingen.

Stijlvol op de kaart zetten

De gehele nieuwe productlijn van Smeg werd voorzien van een productbeschrijving. Met als resultaat? Een duidelijk overzicht van alle huishoudelijke apparatuur – van koffiemachines tot broodroosters. Door de juiste zoekwoorden toe te voegen aan de teksten zonder de stijl te verliezen, vonden de producten hun weg naar de klant en kon Smeg eenvoudig de productteksten aan hun verkoopkanalen aanleveren.

Pakkende productteksten? Schakel Copywritings in!

Bij Copywritings begrijpen wij dat productomschrijvingen net dat beetje extra nodig hebben: een pakkende tekst, matchend bij jouw onderneming, maar die ook meer conversies binnensleept. Ook snappen wij dat dit een hele klus is voor drukke ondernemers, daarom pakken wij dit graag voor je op. Samen brengen we jouw productomschrijvingen naar een hoger level en houden we rekening met de gewenste stijl. Wil je meer weten hoe wij jouw onderneming kunnen helpen? Neem contact met ons op voor meer informatie.