SEO traject: Paleo Powders’ verbluffende stijging van 400%

Paleo-Powders-case-copywritings

Project Details

Project Naam:
SEO traject: Paleo Powders’ verbluffende stijging van 400%

Project Details

Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Doe gewoon wat de normaal was voor duizenden dan al niet miljoenen jaren en ga niet mee in de mensgemaakte voedingsideeën van de laatste tijd. Dat is de misse van Paleo Powders, een voedingssupplementen merk gericht op hoge voedingswaarden en (r)evolutionaire principes.

Paleo-Powders-samenwerking-copywritings
Copywritings-samenwerking-paleo-powders

Onthulling van het SEO-geheim

Tijdens een kort SEO-traject van slechts 3 maanden hebben we een opmerkelijke prestatie geleverd voor Paleo Powders. Hoewel we normaal gesproken de voorkeur geven aan langdurige samenwerkingen, bewijst dit succesverhaal dat zelfs een kort traject tot verbluffende resultaten kan leiden. We snappen dat dit jullie erg nieuwsgierig maakt, dus we onthullen graag het geheim!

1

Analyse van de huidige rankings

We bekeken eerst de huidige rankings van de website. Deze informatie gaf ons een idee van de startpositie en welke verbeteringen er mogelijk zijn.
2

Onderhandelingen met geselecteerde websites

We benaderden de eigenaren of beheerders van de websites waarmee we een link wilden opbouwen, en we onderhandelden over het plaatsen van een link naar de website van Paleo Powders.
3

Meten van de resultaten

Na de implementatie van de linkbuilding, controleerden we regelmatig de rankings van de website en de verkeersstatistieken. Dit gaf een inzichtelijk beeld van het effect van de linkbuilding op de SEO.

Het resultaat: Meerdere nummer 1 posities en explosieve groei in organisch verkeer

We zijn erin geslaagd om meer dan tien zoekwoorden op de eerste plek in Google te krijgen, een prestatie die de efficiëntie en effectiviteit van onze SEO strategie onderstreept. En dat is nog niet alles, het organisch verkeer is namelijk in enkele maanden met 400% gegroeid! In dit specifieke traject lag de focus dus vooral op het verhogen van de autoriteit van Paleo Powders. Hierbij werd de content geleverd door de klant zelf, wat laat zien dat onze aanpak flexibel en aanpasbaar is aan de behoeften van de klant.

Groei net als Paleo Powders met Copywritings

Het succes van Paleo Powders laat zien hoe effectief een doordachte SEO-aanpak kan zijn, zelfs in een kort tijdsbestek. Met Copywritings aan je zijde, heb je de kans om je organisch verkeer exponentieel te vergroten, net als Paleo Powders dat deed met een groei van 400%. Of je nu op zoek bent naar een lange termijn partnerschap of een kort, intensief traject, wij kunnen je helpen jouw online aanwezigheid te optimaliseren. Door te focussen op meetbare resultaten, gepersonaliseerde strategieën en continue optimalisatie, streeft Copywritings ernaar om je bedrijf naar de top van de zoekresultaten te brengen. Waar wacht je nog op?