Vaste samenwerking met marketingbureau

Merkstrijders-case-copywritings

Project Details

Project Naam:
Vaste samenwerking met marketingbureau

Project Details

Merkstrijders is een full service marketingbureau met een focus op het ontwikkelen van sterke merken!

Merkstrijders-samenwerking-copywritings
Merkstrijders-copywritings

Onze samenwerking met Merkstrijders

Het begon allemaal met een zeer sterke en brutale over ons pagina. Onze woorden wisten direct het vertrouwen van Merkstrijders te winnen, waardoor we ook de kans kregen om voor hun klanten te schrijven, zoals meerdere grote woningprojecten. We ondersteunen dus ook marketingbureaus en zelfs in het geval van een eenmanszaak zoals Merkstrijders. We zullen uitleggen hoe wij dat aanpakken!

1

Aanlevering onderwerpen en documenten

Merkstrijders zal eerst de nodige onderwerpen en relevante documenten aanleveren. Dit kan variëren van bedrijfsinformatie, productomschrijvingen tot specifieke marketingdoelen. Door een grondige briefing van eigenaar van Merkstrijders krijgen we een duidelijk beeld van de gewenste inhoud en boodschap.
2

Brainstorm

Met de aangeleverde informatie gaan we aan de slag met een intensieve brainstormsessie. We zetten onze creatieve geesten aan het werk om unieke ideeën en invalshoeken te genereren die perfect passen bij de doelgroep van Merkstrijders. Tijdens deze fase zullen we ook rekening houden met de gewenste toon, stijl en de kernwaarden van Merkstrijders.
3

Schrijven maar

Na een uitgebreide brainstormsessie zetten we de pen op papier (of eigenlijk onze vingers op het toetsenbord). We zullen de ideeën en concepten omzetten in pakkende teksten die de doelgroep aanspreken en de gewenste boodschap overbrengen.

Teksten op maat en een extra oog voor de eigenaar

Het resultaat van onze samenwerking met Merkstrijders is het leveren van op maat gemaakte teksten die perfect aansluiten bij hun behoeften. Door ons grondige begrip van de gewenste boodschap en doelgroep hebben we teksten kunnen creëren die de juiste snaar raken. Bovendien bieden we een extra paar ogen voor de eigenaar van het marketingbureau. We zorgen ervoor dat de teksten niet alleen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, maar ook aan de persoonlijke visie en verwachtingen van het marketingbureau. Door deze combinatie van maatwerk en aandacht kunnen we een resultaat leveren dat zowel effectief s voor Merkstrijders als voor ons. En leuk nieuws: we gaan ook de socials van Merkstrijders oppakken!

Heb jij ook een marketingbureau en kun je wel wat hulp gebruiken?

Heb je zelf een marketingbureau en ben je op zoek naar wat extra ondersteuning? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Met ons ervaren team en expertise kunnen we je helpen om je marketinginspanningen naar een hoger niveau te tillen. Of het nu gaat om het creëren van pakkende content, het ontwikkelen van effectieve strategieën of het optimaliseren van je online aanwezigheid, wij bieden maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Samen kunnen we de krachten bundelen en zorgen voor een succesvolle groei van jouw marketingbureau. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen ondersteunen!