SEO traject voor Ikenmijnmama

ikenmijnmama-case

Project Details

Project Naam:
SEO traject voor Ikenmijnmama

Project Details

Ken je Ikenmijnmama.nl al? Deze online winkel is dé plek voor moeders die op zoek zijn naar de beste producten voor henzelf en hun kleintjes.

case-ikenmijnmama
ikenmijnmama-seo-traject

Een intensief SEO traject voor Ikenmijnmama

Ken je ikenmijnmama.nl al? Deze online winkel is dé plek voor moeders die op zoek zijn naar de beste producten voor henzelf en hun kleintjes. Of je nu op zoek bent naar kleding, speelgoed, verzorgingsproducten of kraamcadeaus, je zult het allemaal vinden op deze website. Om meer moeders en hun kleintjes te bereiken, wilde Ikenmijnmmama hun online zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten. Wij gingen dit intensieve SEO traject met hen aan! Het doel is om de website hoger te laten ranken in de zoekresultaten, zodat meer mensen de site kunnen vinden en bezoeken.

1

Zoekwoorden onderzoek

Een SEO traject begint altijd met een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Door de teksten te optimaliseren en te richten op de juiste zoekwoorden, kon de website beter worden gevonden door mensen die op zoek waren naar informatie over specifieke onderwerpen.
2

SEO strategieën

Om de doelen te bereiken, werden verschillende SEO technieken en strategieën toegepast, waaronder het optimaliseren van de productteksten en categorieteksten, advertenties op social media, strategische webshop optimalisatie en het linkprofiel versterken.
3

Monitoren

Vervolgens moeten we natuurlijk het proces en de resultaten blijven monitoren. SEO is namelijk geen eenmalige inspanning, maar een voortdurende activiteit die aandacht en inspanning vereist.

Het resultaat: meer organische bezoekers

Het intensieve SEO-traject heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in de zoekresultaten voor Ikenmijnmama. De website is gestegen in de zoekresultaten voor belangrijke zoekwoorden, waardoor het aantal organische bezoekers is toegenomen en het merk meer bekendheid heeft gekregen onder het relevante publiek. En nog steeds blijven de organische bezoekers groeien, want zoals eerder vermeld is SEO geen eenmalige inspanning maar een proces.

Een SEO traject bij Copywritings?

Door te investeren in een SEO traject bij Copywritings, investeer je in de toekomst van jouw bedrijf of website. Het is een investering die zichzelf terugverdient in de vorm van meer bezoekers, meer leads en meer omzet. Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact op met ons en begin met het optimaliseren van jouw website voor zoekmachines!