Vertalen voor Dermathority

Dermathority-case

Project Details

Project Naam:
Vertalen voor Dermathority

Project Details

Dermathority is een schoonheidssalon met beauty institute in het centrum van Amsterdam.

Copywritings-samenwerking-dermathority
Dermathority-samenwerking-copywritings

Geen gedoe met vertalen

Stel je voor, je zit met een berg aan Engelse teksten, maar je wilt je websiteteksten in het Nederlands plaatsen én een persoonlijk karakter geven. Dermathority, een schoonheidssalon die uitblinkt in het bieden van ontspannings- en schoonheidsbehandelingen, stond voor dit dilemma. Ze waren op zoek naar een partij die niet alleen hun content kon vertalen, maar ook de teksten een unieke en authentieke draai kon geven die perfect aansluit bij hun eigen merkidentiteit. Hierbij speelde ook hun missie om de ultieme wellness-ervaring te creëren voor hun klanten een belangrijke rol. Het personaliseren van hun content was dan ook niet alleen een kwestie van vertaling, maar ook een manier om de eigen filosofie en waarden van Dermathority beter tot uiting te laten komen.

1

Onderzoeken

Eerst hebben we de tijd genomen om Dermathority te begrijpen. We bestudeerden hun merkidentiteit, hun klanten en hun diensten. We leerden hun merkwaarden en filosofie kennen.
2

Vertalen

Met een grondige kennis van het merk gingen we over op de vertaling van de Engelse content naar het Nederlands. Bij deze stap was het cruciaal om niet alleen de woorden te vertalen, maar ook de nuances van de originele content te behouden.
3

Verfijnen

Bij Copywritings gaan we graag een stapje verder. We hebben de content niet alleen vertaald, maar ook aangepast om te zorgen voor een betere aansluiting bij de merkidentiteit van Dermathority.

Het resultaat: een website met volledige, duidelijke en originele content

Het resultaat: een website vol met complete, heldere en originele content. We hebben een website gecreëerd die echt recht doet aan het merk Dermathority. De website straalt de kwaliteit uit die de schoonheidssalon te bieden heeft, met duidelijke beschrijvingen van hun fantastische behandelingen. Het is onmiskenbaar dat content een cruciale rol speelt in het weergeven van de authenticiteit van een merk.

Ook een vertaling met een unieke twist door Copywritings?

Ook op zoek naar een vertaling met een unieke twist door Copywritings? We staan klaar om jouw merk op een authentieke manier te vertegenwoordigen. Ons team van deskundige copywriters zorgt ervoor dat de boodschap niet alleen nauwkeurig wordt vertaald, maar ook aangepast aan jouw merk. Of je nu een complete websitevertaling nodig hebt of een enkel document, we behandelen elk project met hetzelfde detail en professionaliteit. Laat Copywritings jouw partner zijn in het creëren van content die spreekt, overtuigt en inspireert.