Service Category: Marketing

Meetbaar resultaat op de automatische piloot.

Direct resultaat, zonder gedoe. Dat is precies wat e-mail marketing voor jou kan betekenen. Vergeet dure campagnes, eindeloze meetings en mikken zonder doel. E-mail marketing is nog steeds het kanaal met de hoogste ROI. Volledige personalisatie, op maat gemaakte designs en vaker in contact komen met je klanten zijn pas enkele voordelen van e-mail marketing.

Geen tijd? Geen probleem!

Wij denken met je mee over jouw e-mail marketingstrategie en bouwen de e-mailcampagnes in verschillende software zoals Mailchimp, MailBlue of GetResponse.  Liever alles op de automatische piloot? Ook dat is mogelijk! Wij bouwen automatiseringen waar je vervolgens niet meer naar om hoeft te kijken. Denk aan een welkomstmail voor nieuwe klanten, speciale acties op verjaardagen, en een notificatie wanneer iemand vergeet af te rekenen. Maar we maken ook e-mails wanneer je een succes wilt vieren, informatie over je werkwijze wilt delen of als je feedback kunt gebruiken.

content-marketing-uitbesteden

Dit kun je van ons verwachten.

Deze merken blinken uit in elke inbox.

"Onlangs zijn we een samenwerking met Copywritings gestart en ik ben zeer tevreden over hun geleverde werk. Het bureau heeft een team van getalenteerde schrijvers die kwalitatief content leveren binnen een korte tijd. Ze zijn zeer professioneel en hun klantenservice is uitstekend."

Timber and Building Supplies Holland N.V. Karin Cardinaal
Teksten-RET-bouwproducten

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

E-mailmarketing is een manier om jouw producten, diensten of informatie direct naar je doelgroep te communiceren via… je raadt het al: e-mail. Het kan gaan om nieuwsbrieven, promoties, aankondigingen of meer informatie over je werkwijze.

We hebben een uitgebreide content briefing die je invult voordat we voor je aan de slag gaan. Op deze manier krijgen we een beter beeld van jouw onderneming en je klanten. Zo schrijven we e-mails die doen wat ze moeten doen: converteren, informeren en inspireren.

Absoluut! Onze templates passen zich naadloos aan elk schermformaat aan. Of je nu een smartphone, tablet of desktop gebruikt, ze zien er altijd op hun best uit

We maken gebruik van de kleuren en font van jouw merk. Daarnaast schrijven we de teksten in jouw schrijfstijl. Zo is je merkstem op elk platform hetzelfde en herkennen je klanten je gelijk!

Van een warm welkomstbericht tot subtiele herinneringen voor verlaten winkelwagentjes, wij bouwen automatiseringen die je bedrijf laten groeien.

Elke e-mail software heeft zo zijn voor- en nadelen. Daarom kijken we naar jouw specifieke situatie en kiezen we de beste match. We denken met je mee en geven advies waar nodig.

Voor het vakkundig opzetten van een e-mail campagne of flow nemen we de tijd om elk detail te perfectioneren. Gemiddeld kun je verwachten dat dit proces zo’n 7 tot 10 werkdagen in beslag neemt. Zo zorgen we ervoor dat alles naadloos, effectief en op maat gemaakt is voor jouw merk.

Benieuwd geworden? Ontvang 3 voorbeeld e-mails!

Ons ijzersterke team.

Je hebt het als marketeer al druk genoeg.

Als marketeer weet jij als geen ander hoe druk het kan zijn om alles te regelen. Van strategie tot uitvoering, het is een uitdaging om alles onder controle te houden. Bij Copywritings begrijpen wij dat en willen we jou daarom graag helpen met het schrijven van de beste advertentieteksten voor jouw bedrijf of klanten. Met onze professionele advertentieteksten helpen wij jou om je campagnes naar een hoger niveau te tillen. Wij weten precies hoe we jouw doelgroep moeten aanspreken en welke boodschap het beste bij hen past.

We komen zelf uit de marketingwereld.

Ons team bestaat uit ervaren copywriters die zelf uit de marketingwereld komen. We begrijpen daarom als geen ander hoe belangrijk het is om niet alleen te kijken naar de teksten, maar ook naar hoe deze presteren. Daarom is het ook mogelijk om ons in te zetten om prestaties van jouw campagnes te monitoren. We geven jou vervolgens advies over hoe deze te verbeteren. Wij helpen jouw conversies te verhogen, of het nu gaat om een campagne op Google Ads, Facebook of Pinterest. Geen tijd om zelf de campagnes te beheren? Wij kunnen ook de campagnes in eigen beheer uitvoeren. Lees hier meer over ons social media advertentie beheer.

social-media-advertenties

Dit kun je van ons verwachten.

Zij willen al niet meer zonder ons.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

"Copywritings heeft ons geholpen met het opzetten van diverse Facebook campagnes en het herstructureren van onze Google Ads. De creative input in combinatie met hun kennis van zaken zorgen al maandenlang voor succesvolle campagnes. De heldere communicatie, het snelle schakelen en het pro-actief meedenken over mogelijkheden voor e-commerce optimalisaties zorgt ervoor dat wij nog altijd met Copywritings samenwerken."

Rogier Mede-eigenaar @ Houtje Touwtje
houtje-touwtje-social-media-ads

Voor ieder wat wils.

E-mails

Ontdek de kracht van succesvolle e-mails en geautomatiseerde campagnes.

Advertentieteksten

Verover de harten van jouw lezers met ijzersterke advertentieteksten.

Social media posts

Elke maand opnieuw een feed vol met pakkende social media teksten.

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Omdat elke letter telt! Een goed geschreven advertentie kan het verschil zijn tussen een voorbijganger en een klant. Laat ons de juiste woorden voor je vinden.

Binnen slechts 24 uur na je aanvraag ontvang je van ons een offerte. Ben je akkoord? Je kunt rekening houden met 5 tot 7 werkdagen. Meer haast? Binnen 48 uur kunnen wij al een spoedlevering opleveren. Geen gedoe met fysieke ontmoetingen of online meetings, we begrijpen dat jouw tijd kostbaar is.

Of je nu ingewikkelde software verkoopt of regenlaarzen, we duiken diep in je niche om tekst te leveren die raakt.

Ons team heeft gewerkt voor diverse branches en industrieën. We kunnen specifieke voorbeelden geven van eerdere projecten die relevant zijn voor jouw branche. Daarnaast zal elke copywriter altijd uitvoerig onderzoek doen naar jouw branche en jouw doelgroep om zo gerichte content te schrijven die doet wat ‘ie moet doen!

Via onze content briefing vertel je ons meer over jouw onderneming en je doelgroep. Ook geef je eenvoudig jouw wensen en verwachtingen door. Vervolgens gaan we direct voor je aan de slag!

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Je ontvangt altijd 1 kosteloze revisie. Als er feedback is en aanpassingen nodig zijn, zullen we deze graag voor je doorvoeren totdat je tevreden bent met het eindresultaat.

Ons ijzersterke team.

Verhoog de CTR van jouw campagnes.