Dé podcast tip voor copywriters

podcast-copywriter

Wie kent ze tegenwoordig niet: de razendpopulaire podcasts waar iedere dag (en nacht) met plezier naar wordt geluisterd. Luister een ontspannend verhaal tijdens een boswandeling of leer nieuwe stof en blijf jezelf ontwikkelen terwijl je in de trein naar werk zit. Podcasts zijn niet meer weg te denken uit ons leven, en dat is niet gek! Podcasts zijn super leerzaam, minder belastend voor je ogen en zo ook populair onder copywriters! In dit artikel leggen we je graag uit waarom.

Waarom zijn podcasts zo populair?

Elke dag gebeuren er genoeg dingen in het leven waar men geïnteresseerd in is. Wat is er vandaag in het nieuws, wat zijn de updates van een specifiek onderwerp wat je al weken volgt of waar liggen jouw persoonlijke interesses? Podcasts zijn de ideale uitkomst: luister naar het nieuws terwijl je ‘s ochtends je hondje uitlaat, luister nog een keer naar de leerstof voor je tentamen als je de trein instapt of luister naar een podcast voor ontspanning en vermaak.

Kom je tijdens het wandelen met de hond een bekende tegen? Dan kan je de podcast pauzeren wanneer jij dat wilt, en dus ook terugluisteren wanneer jij dat wilt. Podcasts beluisteren kan altijd en overal, waar jij dat wilt.

Wat zijn de voordelen voor copywriters?

Als copywriter ben je altijd op zoek naar nieuwe informatie en inspiratie. Hoe meer informatie je over een bepaald onderwerp weet, hoe beter je in je vak wordt. Podcasts zijn dé manier om over nieuwe onderwerpen te leren, zonder dat je hiervoor heel veel tijd kwijt bent. Daarnaast zijn podcasts ook helemaal gratis! Waar je normaal misschien een premium account voor een bepaald artikel moet hebben, of het boek moet huren of kopen, hoef je niks te betalen voor podcasts.

The Digital Marketing Podcast

The Digital Marketing Podcast is een goed voorbeeld als het gaat om podcasts voor copywriters. Alle updates en trends rondom online marketing worden in deze podcast besproken. Sprekers waar je normaal misschien veel geld voor betaald, hoor je in deze podcast helemaal gratis. Digitale marketingtrends, bijzonderheden en nieuwe updates op het gebied van SEA (zoekmachine adverteren), SEO (zoekmachine optimalisatie) en social advertising beluister je allemaal in deze podcast. Onderwerpen die allemaal relevant zijn voor jou als copywriter!

Ben jij op zoek naar een copywriter?

Dan ben je bij Copywritings aan het juiste adres! Onze ervaren tekstschrijvers weten als geen ander hoe belangrijk een sterke website tekst, productomschrijving of pakkende blog zijn voor jouw onderneming. Ze doen uitvoerig onderzoek naar jouw sector en zijn op de hoogte van de laatste trends. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *