Interviews

Interviews

Een pakkend interview

Een afscheid van een collega, een fusering of een jubileum. Er zijn genoeg redenen waarom een pakkend interview met een bijpassend artikel een leuke toevoeging kan zijn. Met een interview geef je een echt inkijkje in jouw bedrijf. Je kunt er verhalen mee vertellen die jouw lezers echt raken, of je nou iets te vieren hebt of iets persoonlijks kwijt wilt.

Digitaal of op locatie

Heb je zelf een interview gehouden en wil je dat een ervaren copywriter een pakkend verhaal ervan maakt? Of wil je liever dat wij ook het interview houden en iemand de vragen van het lijf stellen? Dit doen wij digitaal of als dat gewenst is op locatie. Wil je jouw interview nog specialer maken? In samenwerking met onze vaste videograaf kunnen wij het gehele interview vastleggen en er een prachtige video van maken. Deze kun je vervolgens delen op al jouw social media kanalen, met de juiste afmetingen. Ons team kan zelfs de social media posts schrijven, zodat we je volledig ontzorgen in dit proces.

contentstrategie-uitbesteden

Dit kunnen we voor je betekenen.

Onze tevreden klanten.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Hoe, wat en waarom?

Wij kunnen diverse soorten interviews verzorgen, denk aan afscheidsinterviews, interviews voor jubilea, bedrijfsfusies, en meer persoonlijke verhalen die een inkijkje geven in jouw bedrijf of onderneming.

Ja, wij kunnen helpen met het opstellen van de vragen voor het interview om ervoor te zorgen dat het gesprek vloeiend verloopt en de gewenste informatie naar boven komt.

Jazeker, wij kunnen interviews digitaal afnemen, maar ook op locatie als dat gewenst is.

In samenwerking met onze vaste videograaf kunnen wij het interview vastleggen en er een pakkende video van maken die je vervolgens op de social media kanalen van je bedrijf kunt delen.

De levertijd kan variëren afhankelijk van de lengte en complexiteit van het interview. Wij streven ernaar om een eerste concept 5 tot 7 werkdagen na het interview te leveren.

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het interview en of er extra diensten zoals videoproductie nodig zijn. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Ons ijzersterke team.