Service Category: Website

Naar de top van de zoekresultaten.

Het is woensdag, de klok tikt richting lunchtijd en je zit midden in de hectiek van de dag. Tussen vergaderingen, klantgesprekken en strategiebepaling door is het lastig om de tijd te vinden om je te verdiepen de nuances van zoekmachineoptimalisatie. Gelukkig weten wij precies hoe we SEO teksten moeten schrijven die hoog in de zoekresultaten verschijnen.

Je wilt opvallen, gevonden worden en vooral groeien. SEO is essentieel om organisch verkeer naar jouw website te leiden. Hoe doe je dat? Met SEO teksten! Maar goede SEO teksten schrijven is een vak apart. 

Wij nemen dit volledig voor jou uit handen. Wij leveren SEO-geoptimaliseerde teksten die niet alleen de aandacht van je doelgroep trekken, maar ook in de Google zoekresultaten scoort. Wij kijken verder dan alleen de tekst. Een grondige analyse van jouw branche, concurrentie en kansen van de markt zorgen ervoor dat onze teksten naadloos aansluiten bij de behoeften van jouw doelgroep.

Stel het niet langer uit. Kies voor kwalitatieve SEO teksten zonder zelf uren te investeren. Omdat groei niet op zich laat wachten.

content-marketing-uitbesteden

Dit kun je van ons verwachten.

Zij willen al niet meer zonder ons.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

"Het team van Copywritings levert super goede blog en web / email teksten voor ons bedrijf. Ze leveren snel, kundig en zijn ook nog eens vriendelijk en prettig om mee samen te werken. Een absolute aanrader voor ieder bedrijf die goede SEO content en SEO experts nodig heeft."

Jojanneke Eigenaar @ Superfoodguru
Case-superfoodguru

"Ik ben zeer tevreden over hun geleverde werk. Het bureau heeft een team van getalenteerde schrijvers die kwalitatief content leveren binnen een korte tijd. Ze zijn zeer professioneel en hun klantenservice is uitstekend. Ik zou dit bureau aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar snel en professioneel schrijfwerk."

Karin Marketing & Communicatie @ RET Bouwproducten
Teksten-RET-bouwproducten

"Ze hebben snel de juiste tone-of-voice gevonden voor de teksten, passend bij mijn persoon en tekst op mijn website. Korte lijnen, kritisch, professioneel maar ook pragmatisch en zeer open voor verbeteringen om de teksten nog beter bij mij te laten aansluiten!"

Marco Eigenaar @ Qings
Case-QINGS

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

SEO teksten zijn teksten die speciaal zijn geschreven voor zowel zoekmachines als jouw doelgroep. Ze bevatten relevante zoekwoorden en bieden waardevolle informatie, waardoor jouw website beter zichtbaar wordt in zoekmachine resultaten zoals Google. Het is een combinatie van goede content en technische optimalisatie.

Met SEO teksten vergroot je de kans dat jouw website hoger in de zoekresultaten verschijnt wanneer potentiële klanten naar jouw producten of diensten zoeken. Dit leidt tot meer organisch verkeer, waardoor de kans op conversies en verkoop toeneemt.

Terwijl reguliere teksten voornamelijk gericht zijn op het informeren van de lezer of verkopen van een product, zijn SEO teksten specifiek geoptimaliseerd om goed te presteren in zoekmachines. Dit betekent dat ze strategisch geplaatste zoekwoorden, een logische structuur en andere technische elementen bevatten die ze zoekmachinevriendelijk maken.

SEO is een langetermijnstrategie. Hoewel sommige veranderingen snel effect kunnen hebben, kan het enkele weken tot maanden duren voordat volledige resultaten zichtbaar zijn, afhankelijk van de concurrentie en andere factoren.

SEO is grotendeels afhankelijk van algoritmes die voortdurend veranderen. Hoewel we geen absolute garanties kunnen geven, gebruiken we bewezen strategieën en methoden om je kansen op een hoge ranking te maximaliseren.

We gebruiken geavanceerde tools en doen onderzoek naar jouw branche, doelgroep en concurrentie. Dit helpt ons om de meest relevante en effectieve zoekwoorden te bepalen die jouw doelgroep daadwerkelijk gebruikt tijdens het zoeken.

Ja, afhankelijk van jouw wensen en behoeften kunnen we teksten in verschillende talen leveren, dankzij ons diverse team van ervaren schrijvers.

Absoluut. Jouw inzicht en kennis over jouw bedrijf zijn essentieel. We werken graag samen met onze klanten om teksten te schrijven die nauw aansluiten bij hun visie en doelstellingen.

Absoluut. We bieden een breed scala aan SEO diensten aan. Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!

Jazeker. We besteden veel aandacht aan het vastleggen en handhaven van de tone-of-voice van elk merk waarmee we werken. Voordat we beginnen aan de opdracht, vragen we je om een content briefing in te vullen. Op die manier leren we jouw bedrijf beter kennen.

Ons ijzersterke team.

Bespaar stress, krijg succes.

Als eigenaar van een webshop is jouw voornaamste doel glashelder: zorgen dat jouw producten als warme broodjes over de virtuele toonbank vliegen. Het begint allemaal met pakkende productomschrijvingen. Want zo’n beschrijving is veel meer dan slechts een opsomming van kenmerken. Het is de kunst van het overtuigen, de magie van verleiden en de wetenschap van opgemerkt worden door zoekmachines.

Je hebt een splinternieuw product klaar om gelanceerd te worden. Je hebt er alle vertrouwen in, maar hoe breng je dat vertrouwen over op jouw potentiële klanten? Hier komen wij om de hoek kijken.

Binnen een tijdsbestek van slechts 24 uur na jouw aanvraag ontvang je een gedetailleerde offerte, zonder de rompslomp van fysieke ontmoetingen of online meetings. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en dat je snel helderheid wilt hebben over onze diensten.

Elke zin die we schrijven, ondergaat nauwgezette inspectie door doorgewinterde redacteurs. Geen spelfouten, geen grammaticale missers, enkel vlekkeloze teksten die jouw merk doen schitteren.

Maar we gaan verder dan dat. We denken met je mee. We doorgronden jouw doelen, jouw visie en jouw passie voor jouw producten. Of je nu je bestaande productomschrijvingen wilt aanscherpen of een nieuw product de markt op wilt brengen, wij staan paraat om jou te helpen het verhaal te vertellen dat jouw klanten raakt.

En voor die momenten waarop de klok tikt, bieden we zelfs een spoedlevering binnen 48 uur. We begrijpen namelijk dat in de wereld van e-commerce snelheid het verschil maakt.

Kunnen jouw productomschrijvingen wel een opfrisbeurt gebruiken? Of sta je op het punt om een nieuw product te lanceren? Neem contact met ons op!

ecommerce-copywriter

Dit kun je van ons verwachten.

Deze merken kiezen al voor ons.

"Copywritings heeft ons geholpen met het schrijven van onze productbeschrijvingen. Hiermee hebben ze een extra boost gegeven aan onze producten."

Sean Ester Content Manager @ Lifegoods
review-lifegoods2

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Een pakkende productomschrijving is essentieel omdat het verder gaat dan alleen het vermelden van productkenmerken. Onze productomschrijvingen maken het verschil tussen iemand die je productpagina bezoekt een iemand die tot aankoop over gaat!

Copywritings kan je helpen door krachtige productomschrijvingen te schrijven die je producten effectief presenteren en verkopen. We nemen je het werk uit handen en zorgen voor foutloze, overtuigende tekst. Daarnaast kunnen onze teksten voor meer website bezoekers zorgen!

Binnen slechts 24 uur na je aanvraag ontvang je van ons een offerte. Ben je akkoord? Je kunt rekening houden met 5 tot 7 werkdagen. Meer haast? Binnen 48 uur kunnen wij al een spoedlevering opleveren. Geen gedoe met fysieke ontmoetingen of online meetings, we begrijpen dat jouw tijd kostbaar is.

Absoluut! We bieden ook Engelstalige teksten aan, zodat je een breder publiek kunt aanspreken.

Geen probleem! Onze copywriters hebben ervaring in diverse branches en kunnen technische of complexe producten vertalen naar begrijpelijke, overtuigende teksten.

Natuurlijk, we kunnen voorbeelden van ons werk delen om je een idee te geven van de kwaliteit van onze teksten.

Enkele voordelen zijn meer verkopen, naadloze integratie in jouw workflow, korting bij bulkafname, altijd redactionele controle, tijdige levering en handige online content briefing.

Neem simpelweg contact met ons op via info@copywritings.nl of stuur een WhatsApp naar 06-42433268 (alleen chatten). We staan klaar om je te helpen jouw webshop naar succes te leiden!

Ons ijzersterke team.

Ontvang gratis copywriting tips!

Waar woorden winnen en zorgen verdwijnen.

Een blog is een enorm krachtig middel om meer verkeer naar je website te genereren én om autoriteit binnen jouw markt te krijgen. Niet alleen zorgt het voor relevant verkeer, het kan ook een middel zijn om vertrouwen te winnen bij de lezer.

In tegenstelling tot bijvoorbeeld een productomschrijving waar het vooral om conversie draait, is een blog vaak informatief. Bij een informatieve blog deel je vooral kennis. Eerst geven en dan nemen geldt ook in de sales wereld. Door een uitgebreide blog te schrijven kun je aan jouw lezers laten zien dat jij de expert bent in het desbetreffende vakgebied. Daarnaast kun je blogs gebruiken om bijvoorbeeld nieuwsbrief inschrijvingen te genereren of de bezoekers advertenties te laten zien via social media. 

Dat een blog alleen maar voor ‘de leuk’ is, is echt voorbij. Blogs zijn dé manier om jouw bedrijf te laten groeien. Wij schrijven dagelijks blogs die hoog in de zoekresultaten scoren. Met een gedegen SEO zoekwoorden onderzoek en een strak plan kunnen we binnen enkele maanden jouw organische bezoekersaantal een boost geven.

Ben je benieuwd geworden hoe wij jouw onderneming door middel van blogs kunnen laten groeien?

blogs-laten-schrijven

Dit kun je van ons verwachten.

Zij willen niet meer zonder ons.

"Het team van Copywritings levert super goede blog en web / email teksten voor ons bedrijf. Ze leveren snel, kundig en zijn ook nog eens vriendelijk en prettig om mee samen te werken. Een absolute aanrader voor ieder bedrijf die goede SEO content en SEO experts nodig heeft."

Jojanneke Leistra Eigenaar @ Superfoodguru
Superfoodguru

"Copywritings schrijft maandelijks teksten voor op de website van mijn bedrijf. Ze hebben snel de juiste tone-of-voice gevonden voor de teksten, passend bij mijn persoon en tekst op mijn website. Korte lijnen, kritisch, professioneel maar ook pragmatisch en zeer open voor verbeteringen om de teksten nog beter bij mij te laten aansluiten!"

Marco Heida Eigenaar @ Qings
Case-QINGS

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Ja, afhankelijk van jouw wensen en behoeften kunnen we teksten in verschillende talen leveren, dankzij ons diverse team van ervaren schrijvers.

Elk project is anders en heeft daarom een ander tarief. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Je ontvangt bij ons standaard één revisie.

Jazeker. We besteden veel aandacht aan het vastleggen en handhaven van de tone-of-voice van elk merk waarmee we werken. Voordat we beginnen aan de opdracht, vragen we je om een content briefing in te vullen. Op die manier leren we jouw bedrijf beter kennen.

We schrijven blogs voor een breed scala aan klanten: van drukke ondernemers, webshop eigenaren tot marketing- en contentmedewerkers van grote bedrijven. Elk project krijgt onze volledige aandacht en expertise.

De levertijd varieert, maar over het algemeen kun je binnen 5 tot 7 werkdagen je teksten verwachten. Spoed? We bieden ook een 48-uurs service aan. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ja, dit kunnen wij doen tegen een meerprijs.

Ons ijzersterke team.

Ontvang tips om nog betere blogs te schrijven.

Jouw teksten laten redigeren, van goed naar geweldig.

Soms zit je zo diep in jouw eigen verhaal, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Je bent zo vertrouwd met jouw tekst, dat je eigen fouten niet meer opvallen. Dit kan jouw tekst onprofessioneel of onduidelijk maken. Wij kijken met een frisse blik naar jouw tekst en zorgen ervoor dat jouw tekst foutloos, consistent en overtuigend is. 

Bij Copywritings bieden we professionele redigeer- en revisiediensten aan voor al jouw teksten. We zorgen ervoor dat jouw teksten duidelijk en overtuigend zijn. Jouw teksten zullen vrij van grammaticale fouten en slecht leesbare zinnen zijn. Hierdoor komt je merk professioneler over en maak je een grotere impact. Ook zorgen we ervoor dat de tekst consistent is in de gewenste stijl en tone of voice, die aansluit bij jouw doelgroep.

Met onze expertise brengen wij jouw verhaal tot leven, waarbij elke zin jouw doelgroep aanspreekt. Of het nu gaat om een zakelijk rapport, een creatieve tekst, of een belangrijk nieuwsbericht gaat, wij garanderen dat jouw boodschap helder en krachtig overkomt. Laat ons jouw tekst transformeren tot een meesterwerk.

tips-teksten-verbeteren-redigeren

Dit kun je van ons verwachten.

Deze merken hebben al voor ons gekozen.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

"Copywritings heeft ons geholpen met het schrijven van onze productbeschrijvingen. Hiermee hebben ze een extra boost gegeven aan onze producten."

Sean Ester Content Manager @ Lifegoods
review-lifegoods2

Hoe, wat, waar, waarom?

Wij verbeteren teksten door spelling-, stijl- en grammaticafouten te corrigeren. Denk hierbij aan het zorgvuldig controleren op fouten, het aanbrengen van structuur, en het zorgen voor consistentie en optimale leesbaarheid in de teksten​​.

Bij het redigeren worden enkel fouten gecorrigeerd zonder de inhoud te wijzigen. Herschrijven omvat diepere aanpassingen aan de tekst, waarbij de inhoud kan veranderen​​.

We gebruiken professionele software voor spellingscontrole en focussen op duidelijke communicatie, consistentie in stijl, en de structuur van de tekst. Het doel is om teksten duidelijk en foutloos te maken​​.

Het redigeren van teksten draagt bij aan het creëren van krachtige en foutloze content. Dit is vooral belangrijk voor drukke ondernemers die zelf geen tijd hebben om hun teksten te perfectioneren​​.

Wij hebben ervaring met een breed scala aan teksten, waaronder blogs, productbeschrijvingen, en website teksten. We streven naar foutloze teksten en kunnen bestaande teksten verbeteren of nieuwe teksten schrijven van een hoge kwaliteit​.

Een greep uit onze andere diensten.

SEO teksten

Teksten die je lezers informeren én hoog in de zoekresultaten scoren? Yes! Dat kan met onze SEO teksten.

Productomschrijvingen

Een productomschrijving die zorgt voor verkopen en de koper van top tot teen begrijpt.

Blogs

Een blog die op nummer 1 staat in Google, wij kunnen dat regelen!

Website content

Anno 2023 wil je dat jouw website geld oplevert, en dat begint met een overtuigende tekst.

E-mails

Ontdek de kracht van succesvolle e-mails en geautomatiseerde campagnes.

Advertentieteksten

Verover de harten van jouw lezers met ijzersterke advertentieteksten.

Ons ijzersterke team.

Professionele vertalingen in een handomdraai.

Wij bieden vertaaldiensten aan voor teksten van het Nederlands naar Engels en andersom. Onze copywriters zijn zeer ervaren en handmatig vertalen geeft een garantie op een hoge kwaliteit en precisie. Zo zorg je ervoor dat jouw teksten op een professionele manier aansluiten bij de taal van jouw doelgroep. Wij hebben zowel Nederlandse schrijvers als native copywriters uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Onze copywriters hebben brede ervaring en kennis van diverse branches, waardoor zij snel de juiste toon kunnen vinden voor jouw tekst. Hierdoor zal jouw vertaling aanspreken bij de juiste mensen en hen overtuigen van jouw product of dienst. Je kunt hoe dan ook altijd rekenen op onze expertise voor al jouw vertalingen.

Voor elke soort tekst.

Wij vertalen een breed scala aan teksten, van websiteteksten en productteksten tot blogs en meer. Onze ervaren copywriters zijn experts in het vertalen van:

  • Websiteteksten: Wij kunnen jouw website in zijn geheel of gedeeltelijk vertalen, zodat je jouw online aanwezigheid kunt uitbreiden naar een andere taal. Dit kan je helpen om een grotere groep klanten te bereiken en jouw online aanwezigheid te versterken.

  • Productteksten: Wij kunnen jouw productteksten vertalen zodat ze aansluiten bij de taal en cultuur van de doelgroep. Hierdoor kun je met jouw producten of diensten een grotere impact maken.

  • Blogs: Onze copywriters kunnen jouw blogs vertalen en relevante zoekwoorden verwerken. Hierdoor kun je niet alleen de boodschap overbrengen, maar ook nog eens hoog in Google scoren!

  • En nog veel meer: Wij kunnen ook andere soorten teksten vertalen zoals brochures, flyers, persberichten, handleidingen en meer. Onze copywriters zijn experts in het vertalen van diverse soorten teksten en zullen ervoor zorgen dat jouw vertalingen professioneel, precies en in de juiste toon zijn.

marketingbureau-tekstschrijver

Dit kun je van ons verwachten.

Deze merken kozen al voor ons.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Hoe, wat, waar, waarom?

Onze vertalingen worden uitgevoerd door ervaren Nederlandse en native copywriters uit het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Dit garandeert hoge kwaliteit en precisie​​.

Onze copywriters hebben brede ervaring en kennis van diverse branches, wat hen in staat stelt de juiste toon voor uw tekst te vinden en uw boodschap effectief over te brengen aan de doelgroep​​.

Wij garanderen een snelle en efficiënte afhandeling van jouw opdracht, waardoor je binnen 5 tot 7 werkdagen over de vertaalde teksten kunt beschikken​​. Heb je spoed? Dan kunnen we ook binnen 48 uur leveren. Neem contact met ons op om hierover de mogelijkheden te bespreken.

 

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kun je contact met ons opnemen via onze website of door ons een mailtje te sturen​​.

Onze ervaren copywriters.

Een greep uit one diensten.

Voor drukke ondernemers

We snappen dat je het al druk genoeg hebt. Focus je op je kerntaken en besteed copywriting uit.

Voor e-commerce

Wij schrijven de teksten die niet alleen hoog in Google scoren maar ook converteren.

Voor marketingbureaus

Besteed de teksten van jouw klanten uit bij een betrouwbaar en professioneel bureau.

SEO teksten

Teksten die je lezers informeren én hoog in de zoekresultaten scoren? Yes! Dat kan met onze SEO teksten.

Productomschrijvingen

Een productomschrijving die zorgt voor verkopen en de koper van top tot teen begrijpt.

Blogs

Een blog die op nummer 1 staat in Google, wij kunnen dat regelen!

Website content

Anno 2023 wil je dat jouw website geld oplevert, en dat begint met een overtuigende tekst.

Voor bol.com verkopers

Verhoog je bol.com omzet met onze op maat gemaakte copywriting én ontwerp diensten! Laat de concurrentie ver achter je.

E-mails

Ontdek de kracht van succesvolle e-mails en geautomatiseerde campagnes.

De kracht van whitepapers & case studies.

Whitepapers en case studies zijn de geheime wapens van succesvolle bedrijven, maar hoe zorg je ervoor dat jouw whitepapers en case studies zo overtuigend zijn dat ze bezoekers echt doen converteren naar klanten? Het antwoord is simpel, door samen te werken met Copywritings.

Autoriteit in jouw markt.

Onze ervaren copywriters weten precies hoe ze jouw boodschap in een aantrekkelijke en overtuigende vorm moeten presenteren. Wij zorgen ervoor dat jouw whitepapers en case studies professioneel, informatief en overtuigend zijn. Door samen te werken met ons team, kun jij je focussen op andere belangrijke taken terwijl wij ervoor zorgen dat jouw whitepapers en case studies de aandacht trekken en jouw bedrijf als een echte expert in de markt positioneren.

Whitepapers en case studies zijn de ultieme manier om bezoekers te overtuigen en om vertrouwen in jouw bedrijf te winnen. Door samen te werken met Copywritings, kun je ervoor zorgen dat jouw whitepapers en case studies zo overtuigend zijn dat ze echt een verschil maken voor jouw bedrijf. Neem contact met ons op om te zien hoe wij jou kunnen helpen met jouw whitepapers en case studies.

wat-is-een-whitepaper

Dit kun je van ons verwachten.

Zij werken graag met ons.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Veelgestelde vragen.

Een whitepaper is een gedetailleerd document dat een probleem analyseert, grondig onderzoek presenteert en oplossingen biedt. Het is een strategisch middel om ideeën en oplossingen informatief en overtuigend te presenteren, en het onderscheidt zich van oppervlakkige content zoals reclameflyers of snelle blogposts.

Whitepapers zijn ideaal voor professionals die hun expertise willen tonen, een impact willen maken, of de aandacht van hun doelgroep willen trekken. Ze zijn geschikt voor elke organisatie die zich wil positioneren als autoriteit in hun vakgebied.

Het schrijven van een kwalitatief hoogstaande whitepaper vereist tijd, expertise en diepgaand begrip van het onderwerp. Door dit proces uit te besteden, ben je verzekerd van een professioneel resultaat dat jouw visie helder en overtuigend overbrengt.

Een whitepaper kan je organisatie helpen bij het delen van kennis, het opbouwen van geloofwaardigheid en het beïnvloeden van je doelgroep. Het is een subtiele en effectieve manier om vertrouwen en autoriteit op te bouwen in jouw branche.

 

Je kunt uitgaan van een doorlooptijd van 5 tot 7 werkdagen. Heb je meer haast? Dan kunnen we een spoedlevering binnen 48 uur regelen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze toppers.

Jess
Copywriter
Suzanne
Co-founder
Debora
Creative director
Gita
Blog artikelen
Natashja
Copywriter
Rosanne
Junior Marketing Medewerker
Tom

Tom

UK copywriter
Givan
Online marketing
Megan
Creative writing